torsdag 1 mars 2012

Lata dagar i solen

Det har inte blivit så mycket bloggande de sista dagarna, det beror på att vi har legat still. Tillsammans med 9 andra nationaliteter har vi fyllt "gatan" i La Piñet.


I går kväll vid 23 tiden var polisens helikopter med spaningsljus uppe. De for efter stranden med sina strålkastare, om det var husbilar eller båtsmugglare de var ute efter kan jag inte svara på. Vi får väl se om Guardia civil på motorcyklar kommer idag och kör bort oss, det gjorde de förra veckan, men då var vi inte här.
Ingemar har gjort sina utflykter till saltsjöarna för att kolla fågellivet. Flera mornar har vi hört en fågel låta och nu har Ingemar sett att det är en Härfågel och dess lockrop vi hört. Inget roligt kvittrande precis. Här en bild på den från förra året i Portugal.


Idag blev det ett besök på marknaden i Marina Oasis, vi var ute efter att komplettera våra glas, som vi hade köpt där i höstas. Någon glas-försäljerska såg vi inte till...men det blev lite korv,inlagda oliver, garn, fälgmedel och en klocka till mig. Efter det åkte vi och tvättade bilen.
Nu går vi i väntans tider... för i morgon kväll ska vi hämta kompisar på Alicantes flygplats.... för några dagar i Spaniens sol.
I morgon ska bilen städas inuti och sedan de vanliga sysslorna. Nu ska jag ut i solen som värmer gott med sina + 18°

10 kommentarer:

 1. Kul med besök! Har också suttit ute på vår altan idag och kinder och näsa har blivit röd av solen - den värmer underbart och vi har nog haft uppemot +10 i skuggan idag.

  SvaraRadera
 2. Vilken härlig bild på husbilarna längs vägen! Vi börjar verkligen bli sugna på att ge oss ut med husbilen vi med... om så än på nån lite kort helgtur!

  SvaraRadera
 3. Varför svarar du inte på SKYPE?????????

  SvaraRadera
 4. Ursäkta Maggan men jag glömdeihåg att underteckna med Anonyma Kurt i mitt förra inlägg. hls AnonymaKurt

  SvaraRadera
 5. Gillar polisen inte att ni står där trots att ni är så många, eller kanske därför. Ta det lugnt bara de vill ju ha turister. Ha' det så bra och sköt om er. 3M

  SvaraRadera
  Svar
  1. De kommer med jämna mellanrum och kör bort husbilarna, särskilt om man blir för många på samma plats.
   Vi har klarat oss än så länge. Jo de vill nog ha våra pengar men då ska man stå på camping och det vill inte vi. Vi kör den fria stilen :-)

   Radera
 6. Thomas o Annicatorsdag, 01 mars, 2012

  Hej! Vi är på gång ska bli trevligt att träffa er , samt att få njuta av sol och värme! Vi har med oss lite reservdelar och it grejor och ett glatt humör! Kram på er!

  SvaraRadera
 7. Hej!
  Frihet är de bästa ting!
  Stå på er!

  Jag följer er med förhoppning att få göra sådana resor inom en snar framtid!

  Må gott

  SvaraRadera
 8. Åh vad härligt. Verkar skoj att träffa så många andra nya husbilsmänniskor! Blir riktigt sugen.
  Ja man hoppas ju nån gång at tkunna övervintra nere i Spanien eller så.
  Hoppas drömmen slår in.
  Ha det gott.

  SvaraRadera
 9. Ingemar, du vet väl att det är en långnäbbad mås (kallas även smalnäbbad mås) du har fotat!?

  SvaraRadera