lördag 31 mars 2012

Köer från Füssen

I morse var det full fart på parkeringen och till Linbana. Bussar kom och släppte av åk-sugna skidåkare. Parkeringen fylldes snabbt.


En del vill bära sina skidor själv....undras om det blir en ny utförsåkare av den lilla tjejen?


När vi kom igår såg vi att något hade hänt med sjön....nästan allt vatten var borta och grävmaskiner gick på kanterna och fixade med något.
Så här såg det ut i höstas.


Vid 10 tiden var vi klara för avfärd mot Füssen våren har börjat komma även här, men det ligger mycket snö kvar på sidorna, vägarna är som tur är torra och fina.Och finns det något vackrare en snöklädda alper i solsken.Vi åker förbi ett slott som jag tyvärr missade namnet på men det såg stängt ut.Strax efter det vi börjat åka så började också köerna av bilar, som antingen var på väg mot Italien eller för skidåkning. Vi möter massor av Tyska bilar/husbilar.


Att vatten kan vara så grönt.... i en sjö på så hög höjd, Fernsteinsee är det.


Köerna fortsatte ända fram till Füssen ca 40 km.


Vädret idag har varit soligt och +17 gr men i em började det regna. Nu står vi på ställplatsen i Füssen och här finns WiFi....men otroligt långsamt är det, kanske för att stpl är fullbelagd.
Har försökt kolla in vädret i Påsk, men det ser ganska dåligt ut i hela Tyskland, runt 5-8gr och regn på sina ställen även en hel del blåst. 2 kommentarer:

  1. Härliga bilder, men vi får hoppas att dom fyller på vatten i sjön! Köer finns inte bara på Autobahn utan man kan träffa på dem lite överallt, speciellt när många människor dras mot en och samma plats. Då känns det skönt att köra i motsatt riktning.
    3M

    SvaraRadera
  2. Härligt härligt och underbara bilder!!!
    Hoppas väderrapporterna har fel och åter fel! Jag tar också gärna lite värme.

    SvaraRadera