tisdag 27 mars 2012

Slöardag i Lido de Jesolo

I dag har vi inget program, bara lite sånt som måste göras ibland....som att tvätta. Det har vi inte gjort på nästan 3 veckor.


Det blev 2 maskiner (på 8 kg) för 10€, kändes skönt att få allt rent. Det var en bit att gå till tvättmaskinen, för den låg på den nyare stpl, som har samma ägare, Campeggio Bosco Pineto.
Städning av bilen tog inte lång stund och efter det satte /lade vi oss i solen. Ingemar ville försöka få bort sin bonnabränna på baksidan av benen.


Eftermiddagen ägnades åt stranden, där var det full fart. En ny strandpromenad höll på att anläggas.


Det hindrade inte mig från att leta lite snäckor och kolla vattentempen, det var +16,5 gr. Efter att ha gått i vattnet en stund var det riktigt skönt.


Dumpers och andra maskiner gjorde djupa spår i sanden, så att ligga vid vattnet är inget att tänka på, alldeles för mycket av arbetsplats.


Tillbaka till stpl/camp. och en stund till i solen. Se vilken fin samling av snäckor det blev den här gången, de flesta tycks gå i svart.


En varm och skön dag +21° och nästan ingen vind.

8 kommentarer:

  1. Ibland är det skönt med att göra vad man villdag. Brukar ibland tänka, hur kan tå Vuxna människor fixa så mycket tvätt? Vi är nu hemma från Öland och förbereder nästa tripp. Bytt lakan och sånt efter den vistelsen och bara det är 2 maskiner. Men det är skönt att ha allt fräscht igen. (har med extra på nästa trip för vi vet inte hur länge det blir. Bonnabränna har vi fått också,
    får väl jobba på det lite senare. Vi är också ten och snäckjagare, det är så kul med alla färger och former. Fortsätt att ha det skönt, vi är med er både via
    Bloggen och i tankarna. Kramar3M

    SvaraRadera
  2. Håll er kvar på stränderna och leta snäckor. Njut så länge ni kan. Här hemma pratas det om att lite snö ska komma och med det minusgrader!

    SvaraRadera
  3. Nu tar ni väl färjan in till Venedig. Akta så ni inte får duvskit på er. Hls A. Kurt.

    SvaraRadera
  4. Vi var där förra sommaren, då låg vi på ställplatsen "Camping Albatross". Den var bra, platserna liknade mest en camping. Jag vet inte riktigt vilken av ställplatserna ni ligger på, jag får inte era koordinater att stämma.

    SvaraRadera
    Svar
    1. Camp/stpl ligger vägg i vägg här, med bara staket mellan. Samma infart som till Albatross. Håller med det är som camping men billigare.

      Radera
  5. Hej.
    Våren har kommit men man vet aldrig när den drar sej tillbaka, stanna i Italien ett tag till ni.
    Här i Oskarshamn har iaf. första björken slagit ut, en månad för tidigt!
    Ha det gott
    Rigmor och Håkan 1324

    SvaraRadera
  6. Så många fina snäckor! Jag gillar också att plocka. Mina blokrukor är översållade med snäckor i alla de former! Ha dé1

    SvaraRadera