onsdag 28 mars 2012

På cykeltur

Soligt idag också och det ser lovande ut med + 21gr. Vi tog en cykeltur på 15km. På de här gatorna är det på sommaren fullt med butiker med kläder och en massa annat, massor av folk och trångt. Idag ganska lugnt och bara enstaka butiker öppna.


Inte ens på restaurangerna fanns det folk.


Planteringarna har i alla fall fått lite nya blommor, men lökarna var inte riktigt utslagna än.Efter så där 6 km åkte vi ut till stranden. Det låg lite folk och solade men de var lätträknade.
Stranden är åtskilliga km lång man ser ingen ände på den.


Många hotell är fortfarande stängda.


I morgon börjar vi nog återfärden mot Sverige, de har lovat snö över Füssen (den väg vi ska ta) på lördag, så vi ska försöka åka över på fredag innan kylan kommer.
Tyvärr så kommer det nästa vecka bli dåligt väder i hela Tyskland, men sitter man i bilen så gör det ju inte så mycket.

Måste göra ett tillägg, här är det plant så jag har inte behövt använda elen på cykeln.

8 kommentarer:

 1. Men det är ju roligare om man vara ute lite också. Det var ju Fia bilder idag ockå! Kör försiktigt och värld med er i tankarna. 3 M

  SvaraRadera
 2. Vet inte vad det är med I-paddeln ikväll. Skriver som en kratta. Bilderna var fina. Och vi är med er i våra tankar. 3M

  SvaraRadera
 3. Här i Spanien är det mycket folk på restaurangerna, kanske det är lite skillnad på vädret. Vi tog en cykeltur i går och det var mycket folk ute i Altea, norr om Benidorm. Kör försiktigt!

  SvaraRadera
 4. Härliga Bilder, som vanligt!
  Tror jag upprepar mig varje gång jag kommenterar! Blir så ressugen. Tur det snart går att räkna ner!
  Trevlig resa och hoppas ni slipper allt för dåligt väder!

  SvaraRadera
 5. MAGGAN! Nu får du dra ner på tempot för du får tänka på att jag har ont i ryggen. Jag ORKAR inte med alla dessa cykelturer. Återvänd hem nu till lilla Sverige o Ulricehamn så att jag får det lite lugnare. Det blir lite jobbigt att vara med er hela tiden.
  MEN MYCKET ROLIGT! Akta blyfoten. Hls från den fd anonyma Kurt.

  SvaraRadera
 6. Det är ju inte så jobbigt för dig att cykla... men vad tycker Ingemar??? kanske dags att köpa en elcykel till honom också...

  SvaraRadera
 7. Härliga bilder!! Ha en bra färd hemåt!!

  SvaraRadera
 8. Ja vi har fått erfarit att det är en väldig skillnad att vara där på sommaren. Det ultimata vore ju att det var lite mittemellan, öppet på alla ställen men inte så mycket folk. Ha det bra på er resa hemåt och kör försiktigt!

  SvaraRadera