tisdag 25 oktober 2011

Regn och rengöring

Vad gör man när det regnar? Jo för det första så sov vi lääänge idag. Frukosten blev sen, men vad gör det när man inte kan gå ut för det regnar så.


Sen passar man på att städa och eftersom det är så fuktigt ute så tänder vi ljus både för mysstämningen och för lite värme.


Det här med ljus kan vara problem i en husbil, det gäller att ha koll på var dom står. Jag hade ställt några ljus på bordet och så skulle jag ha tag i något i ett skåp ovanför. Som alla vet när man far omkring på gropiga och kurviga vägar så far allt man har i skåpen också omkring. När jag öppnade skåpet så for ett engångsfat ut och rakt på ljusen med den följden att stearin över hela dynan och sätet.Vad göra?? Täckte först med en filt....jag ville inte se. Nu står vi på el så fram med lilla strykjärnet och hushållspapper.....och se det funkade riktigt bra, bara vissa skiftningar i ludden som man inte tänker på, när man inte vet.
Numera står ljusen i fönstren i stället, för säkerhets skull.
Resten av dagen ägnades åt korsord och dator. Vädret ska man ju igentligen inte prata om idag men ....+12 gr  och spöregn. I morgon kommer solen och det ska bli enligt YR.no +18 gr, det ser vi fram emot.


3 kommentarer:

 1. Så vacker bilden med ljusen i fönstret var med den regninga vindrutan i bakgrunden.
  Bra med en slappardag ibland......här har vi mulet och jösses vad trött man blir när inte solen är framme.

  SvaraRadera
 2. Ser trots allt lite mysigt ut med levande ljus och regn... och tur att dynorna gick att fixa.

  SvaraRadera
 3. Det är verkligen mysigt att sitta inne och inte behöva gå ut om det tokregnar. Om man sedan sitter i ett hus, ett tält, en bil, en husvagn spelar mindre roll. Det är kännslan att få sitta där...pausad och vänta!
  Gärna ett ljus tänt och en mugg hett te!!!

  SvaraRadera