söndag 9 oktober 2011

Snart åker vi....

Nu börjar det dra ihop sig....2 dagar kvar och ännu finns en del att göra. Idag har vi varit ut till vår stuga och gjort klart inför vintern, tömt alla vattentunnor och pumparna inomhus, plockat med hem sådant som inte klarar kylan, plockat in resten av veden så den ligger skyddad från snön.


På eftermiddagen kom dottern och hämtade lilla Wilma, som vi varit hundvakt åt en vecka, när de var i Dubai. Hon var från början väldigt svartsjuk på lille Liam, men sen började hon vakta honom istället. Så fort Johanna matade eller höll honom i famnen ville Wilma vara med.En av sönerna kom också för att hjälpa mig med datorn och den nya Garmin trex en hand GPS för geocashing. Jag har vissa problem med att fixa de här moderna grejorna, men som tur är kan ungdomarna det. På datorn ville jag ha Route 66 och en "puck" instalerat. Efter många timmar så fick han till det så nu funkar allt...om det gör det när jag ska ha igång den längre fram.....ja det får vi väl se.


I morgon ska det sista i trädgården fixas och sen är det bara maten som ska in i kyl o frys. En städning av huset och på onsdag morgon drar vi. Ska bli skönt för i natt var det frost på bilrutorna....kylan tränger på.

7 kommentarer:

 1. kul att se nyblivna mamman på ett kort........hon är ju lite kamerablyg annars Johanna!

  SvaraRadera
 2. ja det här kortet visste jag inte om... hade jag vetat det hade det nog raderats ;)

  SvaraRadera
 3. Lycklig resa!

  Det ska bli spännande att följa era öden och äventyr i Italien också. Även om vi naturligtvis helst hade sett att ni svängt förbi Vale das Éguas i stället. Men det kanske blir så ett annat år.

  SvaraRadera
 4. Anna var inte för säker, vi kanske dyker upp fram emot våren. Första delen blir Italien sen får vi se.

  SvaraRadera
 5. Vilken fin liten stuga och så vackra sniderier. Vi kommer att följa er på bloggen framöver. Till våren kanske vi själva ger oss ut i Europa igen, det fungerade ju bra för oss på debutresan i somras.

  SvaraRadera
 6. Kör förståndigt. Det ska bli spännande att läsa om era eskapader, när man sitter här hemma med fötter som fryser och massor av arbete. //Anette

  SvaraRadera
 7. Johanna.......när vi kommer hem nästa sommar då får du tampas med en paparazzi....:)

  SvaraRadera