lördag 15 oktober 2011

Inget internet

 Fredagen den 14/10
Startade med ett besök hos Vodafonebutiken, men tyvärr… trots att de provade med en ny USB-sticka så hittade datorn den inte och jag blev utan internet, då jag gav upp. Det blev en snabb promenad på stan och en tröja till mig i stället.
Åkte vidare söder ut på autoban med siktet inställt på Nürnberg. Efter en timme fick vi se långa köer i motsatta körfältet och det visade sig vara en krock, kön var ca 15km lång. Strax därpå såg vi 2 krockar till med bara 1km mellan  och åter långa 3-filiga köer. Drog en lättnadens suck att det inte var i vårt körfält det hänt....men vem vet det kanske händer längre fram. Inte konstigt att det händer....dom kör ju i 150 km minst.
 Fortfarande ganska tråkigt landskap även om det är grönt på åkrarna och fälten, men ju längre söder ut vi kommer ju mer kullar blir det.Vi hamnade till slut i Bayreuth där vi snurrade runt i ett affärsområde, vi hade hoppats på att hitta en Vodafonebutik , men hittade ingen parkering stor nog för vår husbil. På väg ut igen fick vi syn på en husbilsskylt, vilket betyder ställplats, följde den och hamnade en bit utanför stan vid ett stort badhus Lohengrin Therme N49 56 29 E 11 38 06 här står flera bilar och vi stannar i natt.


Solnedgången var fantastiskt vacker.


Vädret : I morse var det bara + 5 gr som fram på dagen blev +13 gr ganska soligt men en del stackmoln.
1 kommentar:

  1. Hemskt att hamna i de där långa köerna! Samtidigt så tänker man ju varje gång att man framför allt är glad att slippa vara med om en olycka...

    SvaraRadera