måndag 24 oktober 2011

Cervo

Det blåste ordentligt i natt och i morse var det mulet och bara +12gr. Vi startade vid 12 tiden mot Lidl för att fylla på i kylskåpet. Det är lite klurigt på gatorna som har antingen vägarbete eller är enkelriktade det blir många varv i rondellerna ibland. Trångt att komma fram med husbilarna. Vägen går för en gångs skull efter stranden.Inget fint väder men det ser lovande ut i horisonten.


Kompisen har en stpl på sin GPS som vi kör mot, den ligger lite norr om San Bartolomeo al Mara och heter Cervo, N 43 55 44 E 08 06 18. Här finns WC och dusch 1€ för varmvatten, tömn. o vatten, 10€ el 3€.


Vädret inbjuder inte till några aktiviteter så vi tar det lugnt. Kanske blir det ett parti Sequense i kväll. Vi vill gärna utnyttja vårt internet så vi har ingen brådska mot Spanien. Ha det gott alla.

2 kommentarer:

 1. Vad synd att vädret inte är bra, för ett besök i Cervo, gamla staden, är väl värt ett besök fast det är många och långa trappor men har man väl kommit upp har man en helt bedårande utsikt.
  Kustvägen Sp1 utefter Medelhavet är fin att åka men men genom flera städer är det bökigt tycker även vi med en liten plåtis. Så ta det lugnt genom Imperia och Ventimiglia om ni inte tar motorvägen.

  SvaraRadera
 2. Tricket med Lidl skall jag försöka nästa gång.
  (Fyller dom verkligen kylskåpet???)


  (tänkte jag skriva först, men sedan kom jag på att det kanske låter lite löjligt så jag avstår)
  Hls Kurt.

  SvaraRadera