lördag 15 oktober 2011

Mot Füssen och internet.

Lördag den 5/10
Vaknade vid 7 tiden av att pannan gick för fullt, så det måste vara kallt ute….upp och kollade, jo - 0,7 gr brrrrr. Det var is på personbilarnas rutor.  Vid 8.30 var vi startklara. Struntade i internet för vi hade fått veta att i Füssen var det gratis och det var bara ca 5 timmar dit. Så nu gott folk ska ni få de första rapporterna från vår resa scrolla nedåt för att börja från vår start.

Vi fortsatte söder ut mot Nürnberg. Kunde konstatera att nu har hösten gjort sitt intåg även här, träden har mer färg nu.


Åker förbi enorma anläggningar av solfångare, ungefär som när vi var i Portugal. Vägen är fin och inte så mycket trafik. Söder om Nürnberg vid Röttenbach var det dags för ett rökstopp och då hittade vi en husbilsfirma som sålde Rapido, passade bra vi skulle ju ha en gasoladapter för en Italiensk flaska.


Fortsatte mot Ausburg där vi lyckades komma in i centrum, inte planerat, men jag hade glömt ställa om GPSen.  Mycket skyltar finns det och det är tur att jag har kopplat in ”pucken” och det fungerar....så vi vet var vi befinner oss. Vi tog oss igenom och ut på motorvägen igen nu med siktet inställt på Füssen.Anländer till Füssen kl 14.00 letar oss fram till den stpl vi fått koordinater till. Här finns också gratis WiFi. Har träffat några svenskar varav ett par också ska ner till Sicilien där de har en lägenhet.


Idag fyller vår son Tomas 34 år och vårt fd fosterbarn Nitti 13 år och vi önskar dem båda ett stort GRATTIS och en bra födelsedag.
I morgon ska vi titta lite närmare på Füssen med omgivningar.

Vädret har mestadels varit soligt men kyligt ca + 9 gr och nu + 3,3 gr

1 kommentar:

  1. Jättevacker natur på dina bilder, forts trevlig resa!
    Lena & Jan

    SvaraRadera