tisdag 11 oktober 2011

Packat och klart

Man kan inte tro att det är vinter på väg, när man tar en sista tur i trädgården. Rosorna har fått nytt liv och visar både knopp och blommor.
Inte bara rosorna tror på en varm vinter, smultron har jag kunnat plocka också, och dom har varit stora.


Primulan blommade i våras när vi kom hem och nu har den satt fart igen, efter en lång sommarvila.
Rabatterna ser ut som på våren, även Penséerna har fått fart. Känns lite konstigt att lämna, när trädgården står i "vårblommning" :)


Nu ser huset naket ut, när vi plockat ner markiserna, bäst att lägga in dem, så de inte blir mögelfläckar på dem. Cyklarna är lastade, kylen och frysen fyllda med mat, skåpen klara med sommarkläder.


Ja, då är det bara att ge sig iväg i morgon. Första stoppet blir som vanligt i Helsingborg hos Ingemars syster med familj. Och som vanligt vet vi att där vankas en god middag. Sedan ställer vi in GPSen på Trelleborg, för vi tänker ta färjan över till Sassnitz. Jag har kollat vädret hela veckan och på torsdag skulle det inte bli mer än 4 m/s men nu har det ökat till 6 m/s hmmmm......kanske inte så farligt men.... hoppas det inte blir mer bara.
Ha det gott alla här hemma vi ses till jul :D

7 kommentarer:

 1. Hoppas att ni får en fin resa, kör försiktigt. Trädgården är fin men en nattfrost och allt är borta, så sörj den inte :) Nu ser jag fram emot många långa reseskildringar!

  SvaraRadera
 2. Trevlig färd önskar Ingrid och Janne

  SvaraRadera
 3. Ha en jätteskön resa, med lagom långa etapper och mycket upplevelser. Ser fram emot att följa er. Ha dé!

  SvaraRadera
 4. Och jag vaktar huset medans ni är iväg! Så det är inte ens lönt för tjuvarna att ens tänka tanken på att göra påhälsning!!!

  SvaraRadera
 5. Trevlig resa! Måste vara riktigt skönt att komma iväg nu, just som kylan är på väg, även om man knappt kan tro det när man ser era bilder...

  SvaraRadera
 6. Ha det så härlig och kör förståndigt.Underbart att få dra iväg! Ska bli spännande att följa er här på bloggen //Anette

  SvaraRadera