onsdag 30 november 2011

Razzia

Vaknade av ett tutande, det var "tvätterskan" som kom för att samla in ev smuts-tvätt. I går var det brödbilen. Servicen är det inget fel på. Men säg den lycka som varar, två grönklädda män på motorcyklar kom körande. "Passport" sa de, inte till oss, men flera andra, de tog även kort på några bilar. "Ni får stå här på dagen, men inte på natten"  fick vi veta. Får vi se att ni står här i morgon ....så kostar det. Det finns camping i Santa Pola, sa de.


Gissa om det blev tomt fort !!


Vid mörkrets inbrott hade de flesta gett sig av. Vi står nu 9 bilar vid ett affärscenter i stället. I morgon åker vi nog tillbaka till stranden :-)


Vackert väder även idag.

5 kommentarer:

 1. Se upp för de gröna! Vi vill gärna att ni firar jul här hemma och inte bakom galler i Spanien ! ;-)

  SvaraRadera
 2. Precis samma var vi med om vid stranden vid Antibes, polisen körde bort alla husbilar fast oss brydde de sig inte om, när kvällen kom flyttade vi oss nån km till en annan del av stranden för inte ville vi stå ensamma kvar.
  ha dé fortsatt gott:)

  SvaraRadera
 3. Det lät inte bra! Men vad händer om dom kommer på er igen???
  Anonyma Kurt.

  SvaraRadera
 4. Kurt, vi bara flyttar på oss, de gillar inte när det blir för många på samma ställe och för länge. Vi har hört att 3 dagar och inte fler än 10 personer, men som du vet så dras bilarna till varandra som flugor på en sockerbit :)

  SvaraRadera
 5. Det här känner vi igen från vår resa i höstas. Det var inte många ställen man fick vara på.

  SvaraRadera