tisdag 15 november 2011

Resan fortsätter och havet äter.....

I natt eller snarare tidigt i morse så kom några regnstänk. Vaknade av fyrverkerit, eller om det bara var skott, vid 8 tiden.Vid 11 tiden lämnade vi Almafra och Benidorm
där de fortsätter att bygga skyskrapor. Kan det vara två nya tvillingtorn månde?


Vi kör mot vackert väder och en fin utsikt.Vi ska ju ställa bilen någonstans när vi far hem i December. Våra kompisar visste en stpl nära La Marina, som var billig och vi körde dit för att kolla lite priser. De vill ha 1 €/dag och 20 €/ resa för att lämna och hämta oss på flygplatsen. ca 65 € för allt. Och ville vi ha el så gick det också bra ca 25 € för en månad, dessutom inhägnat och bevakat. Det priset var väl ok ?


Vi körde sedan mot La Marina och  Bodega los Carmelos där vi passade på att äta och köpa vin från stora tunnor, provsmakning ingick i priset.


Vi for vidare mot Lidl och en stor Merca China handlar lite och fortsätter mot Guadamar, där vi visste att man kunde stå för natten på en gata, och här stod redan 6 bilar.


Vi har nära till havet, som nu skickar vågorna in med ett dånande ljud.


Havet "äter upp" marken som husen står på, så folket har fått lämna sina bostäder. Inte bra att bygga så nära stranden.


Vädret har varit varmt + 20 gr ch soligt....och vi har mest suttit i bilen eller varit på affärer. men det kommer en ny dag i morgon.

2 kommentarer:

  1. Vad gillade ni Camping Almafra och Supermarket? Vi var där en vecka i somras och jag kan väl inte säga att det är bästa stället vi varit på. Det tog mig fyra timmar att komma ut på nätet bland annat.

    SvaraRadera
  2. Mats, det har blivit lite bättre än förra hösten men det är väl ingen toppencamping precis. Någon supermarket fanns inte då och jag vet inte om det fanns nu heller. Vi stannade bara 2 nätter. Det finns nog de som är bättre och nu öppnas en ny stpl den ska vi söka upp på hemvägen 2012. Nätet var långsamt även förra året, vi har Vodafone.

    SvaraRadera