lördag 19 november 2011

Playa de Pinet

Regn, regn och åter regn. Det blev ingen cykeltur som jag hade hoppats på. Vi tog husbilen i stället ner till Playa de Pinet och där stod flera av de svenskar vi träffade förra året….ett kärt återseende. Vi åkte tillbaka till stpl Oasis al Camino och checkade ut. For tillbaka till Playa de Pinet N38°08´04  W 00°38´2  och nu blir det fricamping ett tag.


Vi tog en tur ner mot stranden mellan skurarna. Några fiskare räds inte regnet.

Mörka moln över vattnet


Här är husen igenbommade inför vintern, ingen aktivitet alls.


Ingemar passade på att gå en promenad mot några saltsjöar för att se om det var något fågelliv där. Han hittade några Flamingos, Rödbena och Skärfläckor.


Vädret är inget roligt att skriva om idag, skurarna har avlöst varandra och så kommer det bli fram till onsdag enligt YR.no ca +16° 6 kommentarer:

 1. Va tråkigt med regn, vi hade riktigt skapligt väder igår, inget regn. Idag har vi både blå himmel och moln, hoppas vi klarar oss från regn idag också.

  SvaraRadera
 2. Hej
  Verkar vara vi som gissar på bilder nu.
  Fina bilder i er blogg.
  Jag håller på att minska på jobbet.
  Planerar en längre resa i höst.
  Hälsningar Rojne
  PS om jag får tid ska jag göra en hemsida DS

  SvaraRadera
 3. Trist med regn, men ändå vackra bilder från havet! Det är alltid härligt att vara vid havet tycker jag, oavsett väder och årstid.

  SvaraRadera
 4. Det fina måste ju ändå vara att ni vet att om nån eller några dagar har ni sol och värme igen. Här i Södertälje regnar det nu och tempen är bara 2,8 grader och utefter södra Norrlandskusten är det stora trafiksvårigheter.
  Tänk om det vore vår...

  SvaraRadera
 5. Trist med regn, men jag är helt övertygad om att ni snart får sol och värme igen. Härliga bilder!

  SvaraRadera
 6. MAGGAN! Kort fråga? När mörknar det och blir svart som en Sotar-R-v??
  Hls Kurt

  SvaraRadera