torsdag 17 november 2011

Nya stpl mellan La Marina och Guardamar

Enligt väderrapporten så ska det bli regn i morgon och även några dagar nästa vecka. Då laddar batteriet dåligt, så vi valde att åka in och testa en av de nya stpl mellan La Marina och Guardamar. Camper Park Oasis al Camino N 38 07 12 W 00 39 43, fanns här förra året, mycket fräscha toaletter och duschar, inte så stor men mycket trevlig.  Du kan läsa mer här.


Priset 10€/d 2 €/el WiFi 1 €/d färskt frukost bröd kan beställas. Billigare om man ligger längre.


Enligt ägaren av stpl så har det inte regnat på ett år och idag lyste solen, men runt omkring var det mörka moln, Ingemar passade på att sola. Flera affärer finns i närheten med gångavstånd, Lidl, Merca China, Iceland, Mercadona och säkert fler som jag inte har besökt.


Det finns en till stpl bara några 100 m från den första, Camper Park San Fulgencio N 38 07 15 W 00 39 36. Den är ny för i år vi har inte testat den ännu ....men det ska bli.


Priset här 10€/d 2€/el och gratis WiFi, så tolkar vi den här infon. Lite billigare om man står fler dagar. Mer information när vi har testat den.


Om man nu ska jämföra stpl med Camping Cheque eller Acsi på vanliga Campingplatser, så är det billigare att stå på stpl, och det har kommit till många nya stpl i Spanien.
Idag blev det en lugn dag och i morgon åker våra vänner för att träffa golfkompisar. Tanken var att vi skulle gå på marknad i Torrevieja men en marknad i regn har vi ingen lust med, så vi stannar här några dagar.Vädret, endast +12gr i morse och soligt, senare +21,5 gr lite blåsigt på em.

3 kommentarer:

 1. Det ser väldigt fint ut på stlp ni står på. Ser ut som ni njuter av solen och värmen. Aftonbladet påstår att vi får en grön vinter i år :-( Hoppas INTE det stämmer. Jag behöver snön för att lockas ut under vintern och det blir ljusare och finare ute!

  SvaraRadera
 2. Tack för bra tips på ställplatser, vi låg på camping Marjal förra året och handlade ofta på Mercadona men då såg vi inga ställplatser, men den ena var ju tydligen ny för i år. Marknaden i Torrevieja är enorm där var vi förra året. Ha det bra!

  SvaraRadera
 3. Ställplatserna ser jätte fina ut och hoppas ni slipper regn.
  Här hemma hade vi våran första kalla natt med
  -2,7gr
  Fortsätt njut av solen.

  SvaraRadera