söndag 20 november 2011

Däckproblem och vinst

En av de svenskar som är här skulle köra upp till byn i ett ärende, han kom inte långt när det började låta så konstigt av ena hjulet. Vid närmare koll så hade en bult trängt in i däcket. Snabbt tillbaka till stpl och byta däck. Då är det skönt att ha vänner som kan hjälpa en.


Samme man som hade otur med däcket hade tur med fru Fortuna innan han reste från Sverige. Tänk om man haft sån tur någon gång, vi som ofta köper trisslotter.


Ingemar tog en längre promenad idag och hittade ett fågeltorn vid saltsjöarna.
  


Vädret inbjöd inte till något bad idag heller.


Däremot var det en svenskträff med gatan som "styrelserum".


Lite bättre väder idag även solen har tittat fram och då blir det genast varmt ca + 19° men på kvällen började det regna igen.
3 kommentarer:

 1. HEJ! Ja +19 är nog skönare än våra +3 och grått och regn :-/
  Hoppas ni njuter och gör det ni vill, ser er omkring och bara är! Verkar skönt!
  En vinst är ju aldrig fel!!! Kul!

  SvaraRadera
 2. Hej Bult i däck är inte roligt, den gången vi fick en sådan var i Africa med personbil, som senare visade sig att vi blev rånade, men det är en annan historia.
  Roligt för honom med Trissen, vi såg en man som skrapade vinst på tv, var kanske han, kom från Skellefteå/Sollefteå och påväg söderut.
  Önskar er lite mer sol snart. Vilken temperatur har havet?

  SvaraRadera
 3. Yvonne, det stämmer det var samme man. Havet hade för ett par dagar sedan +21 men med allt regnande så har det säkert sjunkit någon grad eller två.

  SvaraRadera