lördag 5 november 2011

Regndagar

Spanska folket är otroligt bra på att motionera och inte räds de regnet eller blåsten. I går piskade havet in vågorna vid strandpromenaden, men det störde inte de som var ute och sprang, gick eller cyklade.Vad gör vi då, när det regnar? Vi hade tänkt cykla runt lite i omgivningarna, men hur kul är det att cykla i ösregn, svårt torka kläder i husbilen. Gå i affärer ....nja det fanns inget sug efter det. Vi tog husbilen packade in oss 4 pers och for till Lidl :-) för nu gapade kylskåpen tomma igen.

Camping S´Abanell har de bra tvättmaskiner (med trumma) 4,50€/mask. torktumlare 3,50€ det blev 2 fulla maskiner idag.
På eftermiddagen såg Ingemar att solen lyste lite på berget.


Tyvärr så var det bara en kort stund, sen kom regnet igen.
I går eftermiddag blev det mycket vid datorn, men det är lite osocialt. Några timmar för att se svensk TV hos kompisarna blev det på kvällen. Vi får se om det blir ett parti Sequence ett roligt kortspel där man tävlar två och två.
Vad brukar ni göra när det är busväder ute? Vi tar gärna emot förslag, även om vi hoppas på sol snart. Nästa mål är Barcelona men då ska det vara bra väder.
Temperaturen nere på +14,5 gr och regn större delen av dagen.

3 kommentarer:

 1. När det är dåligt väder ute brukar vi hålla oss inomhus. OBS!! Gäller även Husbil.
  Hoppas att detta är ett bra råd?
  Hls Kurt! ( Skulle aldrig komma på iden att cykla när det regnar, för då är du verkligen UTE Å CYKLAR)

  SvaraRadera
 2. Det sägs ju att "det finns inget dåligt väder, bara dåliga kläder" Själv har jag aldrig förstått det utan spelar gärna ett parti Backgammon. När jag tröttnat på att vinna ;) lyssnar jag på ljudbok.

  SvaraRadera
 3. Dåligt väder sysselsättning kan hos oss vara;läsa medhavda tidningar böcker, lyssna på Svensk radio alt TV, datorerna, laga mat, prata med camp vänner m m inomhus aktiviteter.

  SvaraRadera