söndag 27 november 2011

Marknad i Benijófar

Vaknade redan långt före 8 och det var inte riktigt ljust ute. Idag ska vi besöka en ny marknad den i Benijófar N 38° 03´26 W 00° 44´51.  Solen sken på bergen i bakgrunden när vi gav oss iväg vid 9.30.


Efter vägen hade fruktstånden kommit ut, nu kan man köpa säckvis med clementiner eller apelsiner....det är skördetid nu.


Så började dagen med att spana av alla stånd, grönsakerna kunde vi gå förbi för vi hade dagen innan köpt vad vi skulle ha. Klockavdelningen var intressant. Jag måste ju ha med klockor till broder Michel, blev tyvärr inga idag. Lite kläder blev det och några julklappar.


Det är jobbigt att gå på marknader och lite mat och dricka slinker lätt ner.


Eftersom vi var tidiga så hade det inte hunnit komma så mycket folk ännu, men hela tiden strömmade fler till.


Det fanns flera stora parkeringsplatser, här har de flesta redan gett sig av.


Vi lämnade våra kompisar, som skulle fortsätta till den lägenhet de hyrt vid La Serena Golf Resort. Vi fortsatte tillbaka till vår fricamping-plats i La Pinet N38° 09´03 W 00° 37´57, där vi träffade på våra vänner från förra året. Trevligt umgänge på kvällen och i morgon åker vi till en ny marknad, den här gången i Santa Pola.
Det ska bli lite sämre väder nu i ett par dagar då passar det bra att strosa runt på marknader och se om man kan hitta några julklappar till de där hemma.
Vädret i dag har varit halvklart och ca +18°


2 kommentarer:

  1. Hoppas Du hittar några klappar till dem därhemma..........framför allt till Mikael........

    Lycka till!

    SvaraRadera
  2. härligt! Marknader är skoj!! Jag är avundsjuk så jag är grön!!
    Värmen lockar än mer iofs! Här är grått och vått och väldigt blåsigt idag!! Ingen snö på kobben ännu.

    SvaraRadera