lördag 26 november 2011

Tillbaka till Guardamar

Innan vi checkade ut från stpl C P Huerta, passade vi på att ta en cykeltur in till byn, vi hade hört att de hade renoverat sin kyrka och den skulle vara så fin. Och visst var den det.


Här hade man inte sparat på något, allt var fantastiskt vackert.


När vi lastat på cyklarna var det dags för lunch och sedan tömn och fyllning av vatten. Ett kort på Trinis lilla trädgård.


Vi har hört om de konstverk en del kan göra av tomma vatten flaskor och här är ett av dem, kanske lite svårt att se.


Vi startade vår resa mot kusten, men åkte småvägar, det är då man får se lite annan natur. Här fanns många odlingar med träd utan löv, efter att ha grunnat ett tag tror vi det kan vara mandelträd, det måste vara vackert fram i februari när de blommar, kanske kan jag få en bild av dem då också.


Kuperat är det men inte några branta backar, otroligt vackert trots att det är höst.


Det är inte många hus vi ser men ett och annat oftast byggt på en höjdoch med en stor portal som inte passar in i landskapet.


Vi åker väg CV 954 och kom ner mot sjön la Pedrera.


Nu närmade vi oss Torrevieja vi valde att åka till den pats vi stått på tidigare, en  återvändsgata. Tanken är att i morgon ska vi åka på en jättestor marknad nära en by som heter Benijófar, alldeles bredvid AP7. Det sägs vara en av landets största marknader. Vi får väl se.


När vi parkerat blev vi bjudna till kompisarna för att fira 1:a Advent med hemgjord glögg och pepparkakor. Riktigt julmysigt var det.


Själva har vi också plockat fram lite, för att i den mörka kvällen få känna lite julstämning.


En rigtigt TREVLIG 1:a ADVENT önskar vi er alla som läser här.
Tack alla för trevliga kommentarer det är det som gör det så roligt att skriva (och läsa).


10 kommentarer:

 1. Det ser väldigt mysigt ut och jag ser att ni också har bättre väder dom senaste dagarna. Nu ska vi åka till IKEA och köpa kaviar, åtminstone hoppas vi att dom har det nu sedan dom ändrat sitt sortiment så att det ska stå IKEA på allt.......dumt tycker jag, vem bryr sig. Allt jag vill är att få tag i det typiskt svenska för julbordet.

  SvaraRadera
 2. Fina härliga bilder ni lägger in från er resa söderut,vädret ser ut att va kanon
  som kyrkan ni tagit bilder på !!!!
  Ha en fin advent själva i era husbilar som ni pyntat så fint i !!!

  SvaraRadera
 3. Vi önskar er också en trevlig advent.
  Ingrid och Janne

  SvaraRadera
 4. Trevlig Advent önskar vi i Oskarshamn. God fortsättning på er resa.
  //Rigmor o Håkan

  SvaraRadera
 5. Önskar er oxå en trevlig advent.
  Det blev ingen husbilstur i helgen som vi planerat så nu kommer Limmon att vinterstädas och får sedan stå tills nästa år, lite tomt känns det faktiskt men snart är vi där igen:)

  SvaraRadera
 6. Vi önskar er alla en trevlig advent från Götet.
  hls kurt

  SvaraRadera
 7. Vi önskar er också en trevlig advent. Idag blir det tv på eftermiddagen, sista Formula 1 tävlingen för den här säsongen.

  SvaraRadera
 8. Vi önskar er en trevlig första advent också! Önskar att vi hade lika fint väder som ni, här regnar det och blåser upp till storm.Ses snart kör lungt och ha de bra! Hälsa alla Kram!

  SvaraRadera
 9. Fina bilder i det spanska landskapet. Ser såå mysigt ut i husbilarna. Önskar er en fin 1:a Advent
  Yvonné o Jakob

  SvaraRadera
 10. Riktigt fina bilder. Tänk vilken skillnad det blir så fort himmelen är blå :-) Hade en mysig advent med lite pynt och tända ljus medan stormen rasade utanför fönstret. Fixa lite flygande jacob med en kompis och såg på tv. Ses om nån vecka. Ha det bra.

  SvaraRadera