onsdag 23 augusti 2017

Hemma igen

Vi tog med oss det fina vädret när vi åkte tillbaka till Sverige. 😀


Den här gången stannade vi till hos Ingemars syster, där vi fick njuta av en fin kaffestund med lite prat om Polen och övrigt som har hänt här hemma under de 2 veckor vi varit borta. 


Efter kaffet fortsatte vi mot Halmstad. Vi ser att dieselpriset ligger runt 13 kr betydligt dyrare än i Polen och Tyskland. Vi passade på att tanka i Danmark och där låg priset på 10,65 kr.
Telefonen ringer och en röst säger : Åkte vi om er nu? Det visade sig vara Mona och Mats, som var på väg till Falkenberg. Alltid lika roligt att träffas och dessutom så här... helt plötsligt efter motorvägen....ja vi stannade ju inte på den, utan körde av till en rastplats för att prata lite. Alltid lika trevligt att träffa husbilskompisar, även om det bara blev för en kort stund.


Det är inte bara utomlands man får stoppa för vägarbeten, utanför Tranemo var det också stopp. Efter ca 10 minuter fick vi leka "följa John" . Tillbaka till hemmet var vi vid 18 tiden.


Gräset hade vuxit och regnmätarens behållare var överfull. Att det regnat en del märktes på pelargonerna. Nu blir det en hel del trädgårdsarbete, innan vi kan njuta av skogspromenader, svamp och bärplockning.


3 kommentarer:

 1. Välkomna hem igen och tack för trevlig läsning om eran resa
  Kram

  SvaraRadera
 2. Välkommen åter! Kul träffa vänner efter vägen. Ja,med hus finns det alltid något att göra. Hoppas ni hittar lite svamp. Ha dé gott!

  SvaraRadera
 3. Första bilden är vägar som vi älskar...

  SvaraRadera