fredag 11 augusti 2017

En dag på Camping Karlowicke Farm

Under vår första natt på campingen fick åter känna på det dåliga vädret, regn och åska, då är det skönt att slippa tälta. 
Campingen är jättefin och har man barn med så finns det massor att göra. Pool och stora gräsytor för spel. Här kan du läsa mer vad som finns och vad det kostar.
Det här är nog den första camping vi varit på, där man inte behövde våra pass eller där vi skrev in oss. Det ska bli spännande att se vad det kostar för två nätter inkl el och övrigt.


Ett mini zoo för barnen med hästar, åsnor, grisar, marsvin, hönor, alpackor och getter.
Vi bestämde oss för att stanna en natt till pga vädret. Här finns också rum att hyra och det verkade som de var fullbokade. 

Servicehus med spa, toa och duschutrymmen, kök och allrum med TV och olika spel, inga problem med sysselsättning även om det regnar.


Allt utom Spa ingår i campingpriset. Wifi finns men nätet är väldigt ojämnt. Även mitt eget internet är hoppigt och ibland stora problem med att ladda hem bilder.
På eftermiddagen, mellan skurarna, tog vi en promenad ner till sjön. En ca 300 m lång stensatt väg, men med dåligt underhåll av vegetationen, tog oss ner till en nästan lika lång bro.Lugnt på vattnet men inte så inbjudande pga algblomningen.Vi kom upp i en lummig lövskog med gott om mygg. 😕 Intill låg ett område med äldre sommarhus. Vi vände tillbaka till bron och tog oss upp ........... för backen igen.I husen intill campingen huserar nu ett gäng på ca 50 ungdomar med ledare. När vi kom tillbaka hade de spelat någon form av Volleyboll och nu hade de samling. Väldigt städade och lugna ungdomar, kunde vi konstatera, inga gap och skrik eller andra störande ljud. 

En av de yngre gjorde reklam för Sverige 😀


Resten av dagen fick vi tillbringa i husbilen då regnet vräkte ner och Ingemar blev salig när han fick in en TV-kanal på tyska och med sport också.
Imorgon far vi vidare. Vi har hittat lite intressanta saker att titta närmare på, men om det får ni läsa i nästa inlägg.
Nu öser regnet ner igen. 😟2 kommentarer:

  1. Det kan vara mysigt att sitta inne i husbilen och lyssna på regnet ibland.

    SvaraRadera
  2. Såg fint ut, men mygg kan man gärna vara utan!

    SvaraRadera