fredag 4 augusti 2017

Födelsedagsfirande på High Chaparral

Vi hann bara vara hemma en natt sen bar det iväg igen. Den här gången för att avnjuta min födelsedagspresent hos Mathias och Johanna. Grillmästare var Mathias och det smakade fantastiskt gott med grillad kyckling och fläskfilé med hasselbackspotatis och en god sallad till. Med ett gott rödvin till så kunde det inte bli mer perfekt. En fin och uppskattad födelsedagspresent. 
På kvällen blev det tärningsspelet Norsk Yatzy eller 10.000 som det också kallas. Vi hade bara 5 tärningar, men det gick bra ändå. Gissa vem som vann första rundan ? 😀


Vi campade på deras gräsmatta och på tisdagen tog vi med oss Liam på en för tidig födelsedagspresent. Vart vi åkte?? Ja vart åker man när man nu ska fylla 6 år....hit till High Chaparral så klart.Vi kom i rätt tid för att hinna se Vilda Västern Showen. Alla shower ingår i biljettpriset. Vi är ju pensionärer så vi kom in för 180 kr/pers. annars kostar alla över 1m kostar 320kr. Det gäller att ha en tjock plånbok när man ska hit. 😀Det var ganska fullt på läktare så vi fick ta ståplats.
Efter showen bar det av till butiken med vapen, för det är ju ett måste när man besöker ett sånt här ställe. Sen blev det pang pang resten av dagen 😁


Någon hemma här eller???Nej....de hade full sjå med showdansen. Vi hann se alla shower.
Och naturligtvis blev det en tågresa också 50 kr/person.....med tågrån och allt. För säkerhets skull placerade sig Liam i farfars knä.


Strax före kl 18 kände vi oss nöjda med besöket. Vi hade hunnit med att äta grillkorv och chips, samt glass och det kändes i benen på oss gamlingar. Liam hade fortfarande spring i benen och passade på att göra en sista runda bland de små husen innan det var dags att gå till husbilen.


Vi skulle söka en nattplats och i Gnosjö inte alls långt från High Chaparral, hittade vi en jättefin ställplats helt gratis. Vi fick sällskap av en tysk husbil.Och Liam fick tre lekkamrater, det blev mycket pangande och jagande under kvällen....och roligt hade de, trots olika språk, men teckenspråk går också bra och dagens unga kan ju också några ord på engelska. 


Familjen grillade och det var riktigt mysigt med elden. Veden var gratis.


Jag tror Liam var ganska nöjd med sin födelsedagspresent för han somnade på stubinen.
1 kommentar:

  1. det vinet köper jag ofta här, väldigt gott. Vilken härlig földelsedagspresent för en liten grabb!

    SvaraRadera