tisdag 2 oktober 2012

Det börjar närma sig

Den här helgen har det fixats och donats lite över allt. I fredags plockades bryggorna upp och det var nog i "grevens tid" för vattnet i sjön steg drastiskt.
I lördags hade vi besök av Ingemars syster med man samt Tomas med ny flickvän. Lille Liam med mamma och pappa kom också på besök.


Nu går han så fort han kan och när vi kommer hem till Jul 
så är det nog full fart på de små benen.


Under söndagen plockade vi ner alla äpplen 
och passade på att klippa träden. Rosenhäcken är nedtagen och det mesta av sommarblommorna i rabatten bortrensade.


Trädgårdsmöblerna inplockade.
I husbilen har jag fixat till nya skydd till stolarna.


Ingemar har fixat ett nytt lock och avställningsplats för diskhon. Det förra var  tungt och jobbigt att flytta. Nu kan jag spola utan att behöva lyfta på "locket" och det väger nog bara hälften av vad det andra vägde.


I morgon ska det bytas däck på Mondéon, 
om det skulle komma snö till julen.
Nu ska vi också börja packa för vår långresa, laga lite färdiga rätter,
baka lite bullar, tvätta upp det som ska med....ja nu börjar avresan närma sig .....det ska bli så skönt att få resa söder ut, mot sol och värme.


7 kommentarer:

 1. Härligt att solen och värmen närmar sig men mycket att stå i innan så inget glöms. Resfeber?

  SvaraRadera
 2. Nämen, ingen flickvän i bild??????

  SvaraRadera
  Svar
  1. Det blev inget bra kort på henne, får bli till jul istället :)

   Radera
 3. Ett tips i all välmening Maggan är att hoppas att du inte har den nya locket över diskhon på när ni kör. Om du måste TVÄRNITA så kan den komma som en projektil och träffa huvudet på chauffören men det visste du naturligtvis innan.
  Hur som helst så önskar vi er en trevlig resa och jag kommer att följa er men vägrar att gå upp tidigt på morgnarna. Hälsa till Ingemar// Anonyma Kurt.

  SvaraRadera
  Svar
  1. Jag tror inte vi behöver vara oroliga Kurt. Kul att ni följer oss, men det kan bli en hel del promenader....nu när Ingemar slutat röka :)

   Radera
  2. Ett STORT Grattis Ingemar, det var glada nyheter.
   Du kommer aldrig att ångra detta!
   Hls Kurt.
   (promenaderna hänger jag gärna med på)

   Radera
 4. Tänk att det redan är dags för er att resa iväg. Tänk vad avundsjuka vi blir. Men vi börjar tro att alla problemen vi har med husbilen gör att vi inte kommer iväg alls som vi tänkt oss. Det börjar bli lite irriterande. Men det är ju kul att ni kommer iväg. Väl förberedda är ni iallafall fall. Du verkar ha järnkoll på det mesta. Vi kommer naturligtvis också att följa er resa hela vägen och önska att vi vore med. Vi får kanske höras innan ni far iväg så vi kan önska er en riktigt trevlig resa och var rädda om er. Kramar 3 M

  SvaraRadera