söndag 26 februari 2012

Marknad i Benijófar

Hela +12° var det i morse och vi hade bestämt oss för att åka på marknaden i Benijófar N38°03´26 W00°44´51 det är en ganska så stor marknad och de har mycket från England. Vi hittade skjorta till Ingemar, i sån kvalitet som inte behöver strykas och lite födelsedagspresenter till Michael som snart fyller år. De hoppas jag kunna skicka hem med våra kompisar, som kommer nästa helg och hälsar på.
På väg tillbaka till bilen mötte vi en man med hunden som en väska, ser ganska komiskt ut, men vi mötte också en som hade sin lilla hund i en bärsele på magen, ungefär som man har sina små bebisar. Ganska bra för hundarna, så de inte blir nedtrampade, för det är mycket folk på marknaderna.


På parkeringen, vid marknaden, var det idag +24° så vi skyndade tillbaka till stranden så vi kunde sola lite. Passade på att tömma och fylla vatten när vi ändå åkte förbi stpl San Fulgentio.
På em, när solen var på nedåt gående, tog vi en tur på stranden, för att se om vi kunde hitta några fina snäckor. Jag kunde naturligtvis inte låta bli att gå i vattnet och det var riktigt skönt ca +16, 17° skulle jag tro att det var.


Ingemar behöll skorna på.


Går man i vattnet så blir man sandig sedan, skönt med ett fotbad :-)


Här står vi alldeles själva, polisen både lokala och Guardia civil har varit här men bryr sig inte om oss. Känns ganska skönt att de har koll runt om.


Vädret idag har varit helt underbart, sol och nästan ingen vind 
(det var lä från husen) och + 22° i skuggan.2 kommentarer:

  1. Ja, nu kommer värmen överallt. Redan före kl 06.00 nu på morgonen var det nästan 14 grader. Igår var det drygt 32 grader i bilen. Puh! Men.......skönt är det. Ha en fortsatt bra resa!

    SvaraRadera