tisdag 31 januari 2012

Söndagspromenad i Torre del Mar

Vad ska vi skriva om idag....ja vi ligger ju lite efter då vi varit utan dator, men en promenad i söndags blev det, och en lång sådan blev det också ca 3km. På berget lyste snön vit, men nere i stan var det varmt som en sommardag.


Eftersom det är söndag så var kyrkogården öppen så vi kunde titta in. Nu är det inte alltid färska blommor vi ser utan konstgjorda, men vad spelar det för roll vackert var det ändå.


Vi fortsatte vår promenad i det stängda Torre del Mar, ja här är inga affärer öppna en söndag endast någon Chinabutik (de har visst aldrig stängt). Om ni undrar vad den här mannen gör.....så är det reklam för en möbelaffär dvs han är möbelsnickare.Nog finns många frukter här, som vi inte ser hemma, men det här vet jag inte vad det är. Så stora frukter i ett träd, någon som vet vad det är.Fåglar finns det i alla fall och en del känner vi igen andra har vi lärt oss namnet på, det här är nog en falk av något slag. Tornfalk eller Rödfalk har Ingemar gissat på.


I morse vaknade jag riktigt tidigt och fick se solen kliva ur havet.


Vi for upp till Erroski och fyllde på Vodafonekortet, så våra kompisar kunde låna det, jag har ju skaffat Masmovil. Tillbaka på grusplanen i Torre del Mar blev det pedikyr och manikyr och hårfärgning. Kompisen fixade ny frisyr på mig.


Resten av kvällen blev det ett parti Sequence.
Vädret idag strålande sol, men en kylig vind ca 18 gr. 

5 kommentarer:

 1. såna där frukter har jag också sett i träden men jag har ingen aning om vad det är.

  SvaraRadera
 2. Vad är masmovil? Jag har ju precis lärt mig vad en dong är och så krånglar du till det för mig igen :)

  SvaraRadera
 3. Det är ett företag som tillhandahåller internet....kan man väl säga. De är lite billigare än Vodafone och har 5G mot 2G. Så jag kan vara på internet längre :-)

  SvaraRadera
 4. Hej!
  Vi blev faktiskt lite oroliga, när det inte kom några inlägg på er blogg!Tur att det ordnade sej med datorn, så vi vet var ni håller hus och vad ni gör!
  Hälsar Inga-Lill och Arne

  SvaraRadera
 5. Ahhh jag ser nu att det är ett gurka träd så klart..haha visste inte att gurkor växte så (skämt å sido, vet inte heller vad det kan vara) Hoppas ni har det bra under eran vinter resa..
  Kram Rita

  SvaraRadera