lördag 14 januari 2012

Award

Jag har fått en Award, som gjorde mig riktigt glad. Den som gav den var Leena http://husbilslivet.wordpress.com/ Tack så mycket.Till awarden hör två uppgifter:

- Man ska tacka den personen man fått den av, samt länka till den personen.
- Man ska skicka den vidare till fem bloggar som har färre än 200 följare och låta dem veta detta, genom att lämna en kommentar hos dem.

Ingen svår uppgift, eller hur? Ändå var det jättesvårt att välja fem bloggar.
Bland alla jag gillar väljer jag att skicka award vidare till följande:

http://www.anitathunasblog.com/

http://yvonneolorentz.wordpress.com/2012/01/09/paderne-loule-quateira-och-santa-luzia/

http://widings.wordpress.com/

http://husbil.blogspot.com/

http://www.elisabeth-lennart.blogspot.com/

9 kommentarer:

 1. Tackar tackar, lite nya läsare är ju kul att få, vad gör jag nu då? Kopierar och klistrar in på min blogg?

  SvaraRadera
  Svar
  1. Ja det gjorde jag, men en blogg kunde jag inte meddela, problem med vita sidor.

   Radera
 2. Grattis till eran Award.
  Hade gärna velat ut en till er, när jag såg att ni hade redan fått.
  Önskar er en fortsatt trevlig helg i värmen/Yvonné

  SvaraRadera
 3. Hej på er, igen. Skulle vilja fråga dig en sak. Nu när vi har fått våra Awarder, så ska vi ju skicka vidare och sända meddelande till dom, som vi delar ut till. Nu har det uppstått problem för mig: jag får inte fram kommentars rutan, det blir bara vitt. Det är till bla "vårt husbilsliv" och då vet dom det ju inte?? Har du varit med om detta, vad beror felet på?
  Hälsn Yvonné

  SvaraRadera
  Svar
  1. Hej!Jag har haft samma problem som du, på andra bloggar som jag skulle lämna kommentar på. Tror att det är något med den bloggsida man använder.Hoppas det löser sig.

   Radera
 4. Det här är till Anita (jag tror att du kollar här): Det går inte att kommentera längre på din blogg. Jag vet inte om det är så för alla men så fort jag klickar på att se kommentarer så ser jag dom några sekunder och sen blir sidan helt vit. Backar jag så kommer jag till kommentarerna men samma sak händer igen... ser den bara några sekunder, sen samma vita tomma sida igen! Om du inte har fått några kommentarer dom sista dagarna så beror det nog på att fler än jag får samma fel.

  SvaraRadera
  Svar
  1. Det har du ju rätt i Tina, smart av dig att skriva här även om jag tog lite lång tid på mig att svara. Det är ju tydligt att många fler än jag har problem med Blogger. Om någon av er läser här så rekommenderar jag Wordpress istället. där har jag en annan blogg sen ett par år och jag har aldrig haft några problem med den. Och du Maggan, glöm inte att ändra min adress i din blogglista. http://thunasphotoblog.com ska det vara :)

   Radera
 5. Jag har samma problem på en del bloggar jag ska kommentera, inte alla bara vissa. Vi får hoppas hon läser här för än så länge funkar det på min sida. Har kanske något med blogger.com att göra.

  SvaraRadera
 6. Hej och Ursäkta Maggan att jag snappade upp Tinas meddelande här?! Det var det min fråga till dig handlade om i tidigare kommentars fältet? Det är precis så jag också får, till "Lena&Jan´s blogg" + "Vårt husbilsliv`s" blogg. Det är inte lätt när man inte begriper vad man ska göra, men då vet jag att andra också har det problemet och vi hoppas att allt faller på plats så småning om.
  Tack för att jag "lånade" din kommentars ruta Maggan.
  Hälsningar Yvonné

  SvaraRadera