fredag 6 januari 2012

Åter ensamma och solen visar sig

I går blev det avskedsmiddag, för våra tyska vänner, på China House. Riktigt god mat och bra service.
Lite Sjoelenspel innan vi knallade i säng. Upp tidigt efter att ha sovit dåligt i natt, men vi ville säga hejdå och på återseende till våra vänner. Och det var faktiskt en fin morgon som lovade gott inför dagen.


Man blir lite dagvill när man är hemma vid den här årstiden eller kanske det beror på alla helger. Jag hade i alla fall glömt bort att det var helgdag i dag, och vi har bjudit hem vänner, och inte hade jag handlat heller. Det fick bli en tur in till ICA för att se vad de hade att erbjuda i matväg.
Det var så fint väder så vi passade på att ta en liten tur med bilen till det som en gång i tiden var en skidbacke här i Ulricehamn. Tyvärr så har mycket träd och sly vuxit upp så några bra bilder mot stan gick det inte att få.
Brunnsnäs Herrgård där gick i det några mysko djur och betade. Ser ut som om de var från Hedenhös tid, långhåriga kor kanske. Ja frysa behövde de nog inte med den pälsen, (det var -4gr).


En bild över andra sidan fick vi till.När vi packat upp varorna, fick vi se en kanotist på sjön.
Han njöt nog av att glida fram på det spegelblanka vattnet, som fortfarande ligger alldeles stilla.


Äntligen en vacker vinterdag ....även om det  inte finns någon snö.
I Ulricehamns Skicenter går däremot snökanonerna för fullt. Kolla in webcam.

5 kommentarer:

 1. Det ser härligt ut på bilderna. Och snart är ni väl tillbaka i värmen. Här är det 27°, oväntat varmt i januari.

  SvaraRadera
 2. Det ser härligt ut ......men men idag har det nog varit den varmaste dagen hittills.......+25 grader......välkommen till värmen!

  Kramar

  SvaraRadera
 3. Fina bilder. Kanotisten hade säkert en fin dag på vattnet, visst är vädret knepigt? Satt själv o lade in bilder på bloggen, från förra vintern då det var rejält med snö!!! Vi saknar inte snön denna vinter.
  Måste bara fråga: har du hunnit gjort någon glass i maskinen medans ni varit hemma och testat "mitt" saffransbröds recept?

  SvaraRadera
 4. Tack för fina bilder över Ulricehamn! Nu dröjer det väl till nästa gång... Ha det bra!

  SvaraRadera
 5. Vi har också haft en solig och fin söndag. Härligt! Ha dé!

  SvaraRadera