fredag 20 januari 2012

Agua Amarga nästa.

Natten på grusplanen utanför Aguileras var lugn, vi fick sällskap av en fransk bil. Efter lite frukost körde vi ner till hamnen och parkeringen där, vi skulle leta upp en Vodafonebutik.
Vi hade tänkt låna ut vårt Vodafone till kompisarna, jag började leta efter "stickan".... hittade den i väskan, så var det kortet med telefonnumret och koden ...tror ni att jag hittade det???? Nä då efter en timmes letande så gav jag upp, kortet är borta, frågan är väl om jag glömt det på butiken där jag fyllde på sist? :-(
Vi testade kortet för att se om det fungerade och det gjorde det....koden kunde jag utantill phuuu....! Nu var vi klara för att köra mot Malaga, ja inte hela vägen, men en liten bit på väg nedåt alla fall.  
Grafitti målningar är populära och de kan faktiskt vara riktigt fina....kanske lite av konstnärsgener hos de som klottrar.


Vi fortsatte mot Mojacar och där fick vi syn på den här husbilen.

 


Vägen ner mot Agua Amarga är på sina ställen väldigt krokig. så krokig att det känns som om man är på väg mot fel håll.


Utsikten mot havet.


Vi hade fullt i vår toa och letade en tömningsstation, hittade en på en Camping Soplano N 37 3 55 W 01 52 07, alldeles vid vägen i närheten av golfbanan. Så skönt att få tömt och fyllt vatten, men det kostade 6€ 
Efter mycket krokigt och slingrande väg är vi till slut nere vid den plats som vi stog på förra året,  Agua Amarga N36° 56´20,8 W 01° 56´12,9


Att det har regnat mycket här det märktes på den sjö som fanns mellan havet och stranden. Tre stycken till bilar stog här redan och minst 2 till kom på kvällen.


Bergen känner vi till sedan tidigare, då vi klättrat i dem :-)Väl framme var det dags för mat, våra kompisar bjöd på sill och potatis.... jättegott. Även nu kunde vi sitta vi ute och äta.Vädret idag har varit soligt, men vi har mest åkt bil, i morgon ska vi passa på och njuta av solen lite mer.

13 kommentarer:

 1. Så gott o mysigt det ser ut. Tur att ni tar kort så man får se en blå himmel, för här hemma är det bara grått och nu ska det dessutom bli kallt!
  Trevlig kväll o helg
  Yvonné

  SvaraRadera
 2. Hej Maggan, nu väntar vi på att Ingemar skall ta en bild på dig när du BADAR. Hls Anonyma Kurt

  SvaraRadera
 3. Hur klarade Ingemar dom vägarna?! Han kanske har gett upp och bara accepterar faktum numera :)

  SvaraRadera
  Svar
  1. Ja, han har gett upp, klarar nu både kurvor och trånga gator utan problem.

   Radera
 4. Det ser helt underbart ut :) Vi har lite vårkänning här hemma nu... fåglarna har börjat kvittra, snödropparna har börjat komma upp och om vi har tur så blir det aldrig någon riktig vinter.

  SvaraRadera
  Svar
  1. Den vårkänningen blev inte så lång kan jag tro, har läst om snö nu. Vintern kommer man inte ifrån så lätt,bästa är att åka söder ut och det har många kommit på :-)

   Radera
 5. God Morgon på er där nere i badparadiset. Här i Göteborg har det börjat att snöa för nu har det blivit vinter på riktigt, och kommer så att vara i flera timmar. Imorgon är nog allt som vanligt igen. Usch, skulle gärna vilja byta med er. Ha det så bra, hälsar Anonyma Kurt.

  SvaraRadera
 6. Sv: Ser du en liten Plåtis som det skrålar om och en liten Pippi Långstrump i framfönstret kan du inte missa oss även med nya gardiner :)
  Skön helg!

  SvaraRadera
 7. Verkar minsann inte gå nån nöd på er! Härliga bilder. Ha det fortsatt fint

  SvaraRadera
 8. Häftig husbil där på bilden!! :-)

  SvaraRadera
 9. En liten fågelkommentar igen: den svarta rödstjärten är rätt bestämd, men strandpiparna är av den svartbenta arten (svartbent strandpipare). Hälsningar från ett snöigt(!) U-hamn.

  SvaraRadera
 10. Hej på er.
  Det verkan inte gå någon nöd på er där nere i värmen, nåja...teknisk nöd lider ni av men det ordnar sig säkert. Här hemma väntas snö fram emot torsdag/fredag, 20-30 cm, hua...det vill vi inte ha, det räcker med den vinter vi har. Vi blir avis när vi ser Maggan i badet,vi längtar ner igen.
  Ha det nu så gott, vi följer er på bloggen.
  Hälsningar
  Rigmor och Håkan MHCS 1324

  SvaraRadera