onsdag 25 januari 2012

Dataproblem!!!

Om ni har undrat varför jag inte har skrivit på länge, beror det på att jag fått datorhaveri eller vad man nu ska kalla det-
Har nu fått låna en dator.
Något hände när vi stod på en parkering, min auto rout var på , när vi skulle köra igen så upptäckte jag att ca 50 sidor var öppna och att den ville logga in på internet. Någon internet var inte på. Stängde allt och försökte starta om, då gick det inte att komma in på datorn alls. Har nu försökt med allt, även försökt få hjälp hemifrån men inget funkat.
Hoppas att vi kan lösa problemet tills dess ha det gott alla....vi njuter av Spaniens sol och har badat för första gången i år.

8 kommentarer:

 1. Hade inte du en ny dator?
  Och hur kallt var vattnet?
  Jag har faktiskt undrat varför det blev så tyst.

  SvaraRadera
 2. Jag hat också undrat över tystnaden. Om ni lyckas fixa datorn ovh får fram alla bilder ni har på den så äk och köp en 2 terrabyte extern hårddisk och säkerhetskopiera alla bilder och videos när ni tömmer kamerorna. Eller betala en lagringsplats på internet där ni lan spara/lagra film och bilder. Annars riskerar allt sånt försvinna vid en krash som denna. Det gåt återställa men kostar tusenlappar om datorn krashar. Lycka till och ha en forsat skön långsemester :-) Hät har vintern kommit på riktigt nu :-)

  SvaraRadera
 3. Alla ska bada! (galenskaparna)
  A. Kurt.

  SvaraRadera
 4. Välkommen tillbaka.......var badade Du.....i Torre del Mare? eller var?

  Kramar tills vi möts!

  Ulla

  SvaraRadera
 5. Åh nej, vad trist! Datorer är underbara... tills de krånglar. Hoppas att det löser sig! Det låter i alla fall inte som att det går någon nöd på er under tiden i solen ;)

  SvaraRadera
 6. Vilken lycka att få bada:) här badar jag i snö;(.....
  Hoppas datorn frisknar till.

  SvaraRadera
 7. Hej Maggan o Ingemar. Trist med datan men hoppas att ni löser problemet snart. En sak som jag är intresserad av är hur ni löser Gasolproblemet. Använder ni endast svenska flaskor eller har ni en annan lösning. Är intresserad eftersom vi planerar att eventuellt åka till Spanien i höst för övervintring. FRÅGAS? A. Kurt.

  SvaraRadera
 8. Vilket mörker när datorn pajar. Vi har skaffat en extern hårddisk som vi kopplar in i datorn med en usb-kabel. Där kopierar vi in alla bilder och filmer vartefter, man vill ju inte bli av med dom. Va härligt att kunna bada i januari.

  SvaraRadera