fredag 2 december 2011

Ny dag

Vaknade i morse med dimma över fälten och bara + 10° ute och  + 15° inne. Efter frukost och lite inköp av mat, for vi ner till stranden. Vi kunde konstatera att ett flertal husbilar hade återvänt till parkeringen. Solen kom fram emellanåt och det var riktigt skönt. Inga stora vågor idag. Temperaturen på vattnet är ca +18, 19° flera av husbilsåkarna har varit ner och badat. I går var det nära att jag gick i men i dag.....nä lite varmare i luften måste det vara....men havet var lugnt. 


Vi gjorde ett knytis till lunch tillsammans med 2 andra bilar. Sallad, bröd friterade vårrullar från Lidl och ett glas rött.....jättegott och trevligt sällskap.


Vid tre tiden började det mulna på och solen försvann, vid fyra tiden kom regnet och det har fortsatt sen dess. Temperaturen sjönk till +12° men vi har det varmt och gott i husbilen. Vi flyttade tillbaka till parkeringen vi stått på tidigare innan polisen kom och körde bort oss. Kvällen fortsatte, efter middagen, med korsord.

4 kommentarer:

 1. Tänk att ändå kunna sitta ute och ha knytis den andra december trots lite halvdåligt väder. Fortsätt att ha det bra.

  SvaraRadera
 2. Låter som en avslappnad tillvaro! Idag har vi 0 grader här, faktiskt första dagen den här hösten som det är så pass kallt!

  SvaraRadera
 3. Fin bild över det lugna havet.
  Jag vet, att vi inte kommer att duka upp lunchen ute, det är -3,5gr!
  Fortsätt och njut i glada vänners lag
  Trevlig 2:a Advent

  SvaraRadera
 4. Här på Berget idag har vi det GRÅASTE väder hittills i år. Det blåser o regnar och är allmänt "trevligt". Det du Maggan! Kan du slå det!
  Nej, vi är inte avis på er alls. Bada mitt i dec. (kan de va nått) Fniss!
  Lycka till och hoppas att ni kan återvända till strandplatsen utan att Bengen kör bort er.
  Hls Monica o Kurt.

  SvaraRadera