torsdag 8 december 2011

La Serena Golf

Vaknade till en klarblå himmel, en titt ut genom fönstret och där gick en segelbåt förbi. Förmiddagen tillbringade vi med att städa ur husbilen. Nu är det ju ingen stor yta så det går ganska fort. Någon timme i solen hann vi med innan vi skulle ge oss av.


Fiskarna hade också kommit på plats.


 Stranden består till stor del av lavaklippor.


Massor av någon sorts avlånga blad, de växer under vattnet, hade flutit i land och låg i stora drivor. Ingemar passade på att kolla temperaturen på vattnet +18 gr och så klart att man ser allt på botten. Här badade vi förra året men nu går det inte pga allt som flutit iland. I förra inlägget trodde jag att det var ett blivande bostadsområde innanför denna portal, men det var fel, det visade sig att det var just hit vi skulle, till La Serena Golf för att hälsa på våra vänner.


Ett fint poolområde finns, men bassängen var avstängd.

Fin utsikt mot golfbanan hade dom från sin balkong.

Julpyntat var det också.

Och när det inte spelas golf så görs det julkort.

Det var ett tag sedan vi spelade Sequense så givetvis passade vi på och vi tjejer vann den här omgången. På em mulnade det på men fortfarande är det +20gr.
Snart har den här veckan också gått och dagarna tills vi ska åka hem krymper.

4 kommentarer:

 1. Ja, du får både äta kakan och ha den kvar;) tänk vad bra att kunna åka hem en tag mitt i globertrotterlivet:)
  Skön helg på er.

  SvaraRadera
 2. Tur ni inte kom hem idag. Kraftig blåst och spöregn, väldigt högt vattenstånd och den lilla snö vi hade är ett minne blott :-( Hoppas det blir kallt och åtminstånde ett par cm snö till jul! Nu ska jag ha en lugn hemmahelg med vila och lite städ, tvätt och disk. Kanske ett besök hos matte och johanna om de ärhemma i helgen.

  SvaraRadera
 3. Så härliga bilder. Här är det gråruggigt nu. Ha dé1

  SvaraRadera
 4. Härligt att se lite värme... Vi har fått ett par decimeter snö, men nu regnar det så imorgon har vi nog ishalka. Ha´ré gott

  SvaraRadera