onsdag 7 december 2011

La Manga

Så var det dags att förflytta sig igen, inte för att vi blivit bortkörda, nej vi ska till kompisar på torsdag så nu åker vi lite söder ut. Vårt mål idag är den långa tarmen som heter La Manga. Här har vi varit tidigare så vi vet var vi ska stå.
Vi kör förbi flygplatsen i San Javier, och det märks väl att här finns flygplan, vi märkte dom också i luften när de flög över oss med ett dånande ljud.


När Spanien hade råd, förberedde man många bostadsområden, det kan man se på alla färdiga gator och infarter till "urbanissationer" pampiga värre, men inga hus.De flesta hus är sandfärgade, men ibland kan man få se en annan färg, här gillade de blått.Nu börjar vi närma oss La Manga en sorts halvö som inte är mer än några hundra meter på bredaste stället. Fullbebyggt med hus och hotell och med en fin sandstrand på östra sidan.Ute i havet fick jag syn på den här ön, tyvärr så blev bilden lite grå, men med Adobe Pfotoshop så blev det så här.Hotell på hotell, hela "tarmen" är ca 2 mil lång.


Det finns även en hel del fina villor.


Den sjö som bildats innanför kallas för Mar Menor.Nästan vid slutet av "tarmen" finns en stor asfalterad yta som är perfekt att stå på några dagar. Möjligheter till vatten och tömning är det dåligt med.
Även idag har solen visat sig från den bästa sidan + 22°

 

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar