söndag 18 december 2011

Hemfärd i morgon

I natt var det kallt! Ingemar kollade vilken den lägsta natt-temperaturen varit och det var bara + 4° alltså den kallaste natten här nere vi varit med om. Gasolen börjar ta slut men i morgon ska vi köpa en ny flaska innan vi kör till flygplatsen. Solen kom fram idag och i lä för vinden var det ganska skönt, då kom tempen upp till + 16° Ingemar passade på att njuta av värmen.


Packningen är klar och vägd, vi får inte ha mer än 10 kg var och det var inga problem. Lite lätta julklappar och så min dator förstårs.


Vi har legat still här på Camper Park San Fulgencio sedan i onsdags, och det var väl tur det, för vädret har varit lite till och från när det gäller solsken och ganska blåsigt. Bra också för jag har kunnat tvätta, så allt är rent tills vi kommer tillbaka. Nu är frysen tömd på sitt innehåll och kylskåpet ska tömmas i morgon på sådant som inte håller sig. En städning av husbilen ska det bli på morgonen och toaletten ska tömmas. Julsaker plockas bort för när vi är tillbaka är julen slut och då hoppas vi på sol och värme.
Önskar alla en trevlig fjärde advent och en GOD JUL!PS. Det är så kul att få kommentarer TACK alla, skriv gärna ni andra också. DS

8 kommentarer:

 1. Hoppas att resan hem går bra och att ni får en vit jul så det blir lite stämning. Här har det också varit lite kallt på nätterna, men dagarna är soliga och fina.

  SvaraRadera
 2. Hej!
  Nu verkar det som om vi kan skicka en kommentar - så vi försöker... Välkomna hem - till "Spanienväder"... altså +4.
  Tack för varje dag då vi fått vara med på er resa. Vi hörs när ni kommer "hem".

  SvaraRadera
 3. Det har varit intressant att få följa med er på resan. Hoppas att ni nu får en vit jul i Sverige som kontrast till sandstränder och palmer.
  Här vid norrbottenskusten har vi haft en lång höst med barmark, men nu har snön kommit.
  GOD JUL och GOTT NYTT ÅR

  SvaraRadera
 4. Annelie & Gunnar (gunnar20)måndag, 19 december, 2011

  Bara ett litet tack för underhållande läsning. Kommer att vänta tills Ni kommer tillbaks och fortsätter blogga.
  Sitter i kalla Sverige och väntar på att få åka ner med husbilen till Spanien igen i mitten januari.
  God Jul och Gott Nytt År
  Annelie o Gunnar

  SvaraRadera
 5. Maggan och Ingemar !
  Det har varit mycket trevligt att få följa era förehavanden även i år och vi ser redan fram emot att ni återvänder till Spanien igen och det redan innan ni ens lämnat landet...
  Vad får ni betala per dygn för att parkera husbilen på den plats ni redan visat oss för en tid sedan och när är ni tillbaka i Spanien igen ???
  Bosse och Gerd i Södertälje.

  SvaraRadera
 6. Välkommen hem till Ulricehamn. Hoppas att ni nu förstår hur vi haft det mens ni har varit och "rullat hatt" nere i Spanien. Har inte kunnat bada i Åsunden än men vi får väl vänta tills sommaren kommer. Nu kanske ni kan förstå att vi är inte alls avundsjuka på er för att ni har haft det så bra! FNISS!
  VÄLKOMMEN HEM Maggan o Ingemar. Vi hörs o ses på årsmötet på Öland! (Hoppas vi) Hls Monica o Kurt.

  SvaraRadera
 7. Det är lika kul att läsa er blogg och nu får vi önska en trevlig resa hem och en riktigt God Jul och Gott Nytt År!
  Rigmor och Håkan
  MHCS 1324

  SvaraRadera