måndag 12 december 2011

Slappar dag och belysning

I dag har det inte hänt så speciellt mycket, vi har bara varit och handlat det nödvändigaste. Vi måste tömma frysen och äta ur kylskåpet den här veckan. Eftersom vi hade en del grönsaker så blev det idag grönsakssoppa med köttbullar i...... jo det går faktiskt att lägga i dem i soppan i stället för kött.

Jag har haft min stickning och Ingemar sina korsord, med andra ord en ganska avslappnad dag. Under tiden har vi lyssnat på en radiokanal som har jättebra musik från 60-talet och framåt Radio Costa International på 101,2 FM Den kan man höra just här, från Santa Pola och ner mot Torrevieja.

Julpynt har vi inte mycket av men en liten gran köpt för många år sedan på 12v lyser i rutan.


En annan lampa som vi gillar är Sunnan som vi köpte på IKEA och som går på solceller vilket gör att vi får bra punktbelysning på kvällen och inte behöver använda takbelysningen så mycket, läs om den här.


Vädret idag växlande inte såå varmt + 15° alltså inget badväder :-)
Önskar alla en trevlig Lucia i morgon.

3 kommentarer:

 1. Tack för fina bilder! Trevlig Lycia på Er!
  Hls Monica o Kurt.

  SvaraRadera
 2. Maggan och Ingemar !
  Vad mysigt ni ser ut att ha det - fin gran förresten - var kan man få tag på en sådan - nån som har ett grantips att komma med ?
  Apropå köttbullar..., så kan vi berätta att det går lika bra med köttbullar i bruna bönor som i grönsakssoppa... man tager vad man haver och för det allra mesta smakar det alldeles utmärkt !
  Just nu värmer vi glögg i köket och jösses vad gott det luktar.
  Trevlig Lucia önskar Bosse och Gerd i Södertälje !

  SvaraRadera
 3. Det är INTE felstavat utan det heter Lyc (s) ia.

  SvaraRadera