fredag 4 mars 2011

Nya problem.....

Fredag den 4/3-11

Jaha….så var det dags för dagens överraskning. Det var lite kallt i morse, för vi hade sänkt värmen, så jag vred upp reglaget för att snabbt få varmare. Ingemar låg fortfarande i sängen. Då får jag höra ett ”poff”….vad var det sa vi båda på en gång. Något hände, men vad?? Ingemar kom kvickt ur sängen på med kläderna och då när han står vid den korta soffan säger han….”jaha det var visst blött här”. Fort stänga av pumpen, och bort med mattan. Som tur är så rinner mycket av vattnet ut under bilen, men det var ändå mycket att torka upp.

Ingemar kommentar ”Då är det bara att sätta igång och montera ner köket ….igen, men först lite frukost innan vi sätter igång” Vad var det nu som hänt, jo en slang hade hoppat av igen, men den här gången var det kallvattenslangen som lossnat, bilden tyvärr lite suddig (hade inte hänt med min andra kamera), men man kan se droppen under det fäste där slangen skulle sitta.Troligtvis har den inte varit riktigt påsatt, när dom skruvat fast slangklämman. Med lite hjälp av mig, från ena hållet, lyckades vi få den på plats. Men det var trångt och ett virrvarr av kablar och värmerör.Undras om det är fler som har haft de här problemen med rör som hoppar av? Om man nu ska se det positiva, så får jag i alla fall städat både i och utanför skåpen.

Det blev en stund i solen, innan det började mulna på. För några dagar sedan for jag med saxen över håret och idag var det dags för lite färg, solen tar hårt på håret. Den här gången blev det inte svart i alla fall. Vädret idag fm soligt +19,5° em lite mulet och tempen sjönk till +15° under någon timme, senare lite regn men bara lite.

6 kommentarer:

 1. Vilken otur ni har men tur att Ingemar inte har tummen mitt i handen. Nu får det vara bra med allt negativa och nu kan det bara bli bättre! Får vi hoppas i alla fall. Hls från anonyma Kurt.

  SvaraRadera
 2. Usch vad trist! Vi hade ett vattenrör som gick isär i mellangolvet, för ett år sen ungefär. Det blev också blött i bilen, men tyvärr kunde vi inte laga själva eftersom man inte kan komma in i mellangolvet och alltså inte kommer åt. Det blev till att lämna in bilen och såga sönder den från utsidan (ovanför ett av hjulen) för att komma åt... inte kul och inte billigt.

  SvaraRadera
 3. Ja det var tråkigt. Det är inte lätt att vara ute så länge med husbilen utan att något går snett.... men "ni hade i alla fall tur med vädret!" Sol och 20 grader är ju inte fel :)Ni har ju haft mestadels varmt och soligt under resan.

  SvaraRadera
 4. det är väl bra att det händer nåt så det inte blir långtråkigt. // Lillan

  SvaraRadera
 5. Fy vad trist, håller med tidigare insändare att det är tur att Ingemar är duktig på meckande.

  SvaraRadera
 6. Lillan jag håller med ....särskilt när man ligger på en sån här camping.

  SvaraRadera