söndag 6 mars 2011

Åska, regn och hagel

I natt eller snarare i går kväll hade vi ett otroligt åskväder. Regnet vräkte ned och den ena blixten avlöste den andra. Det small över våra huvuden så jag hoppade högt. Sen kom även haglet, men eftersom det var mörkt så blev det inga kort. I dag på em så sken solen igen och det var riktigt varmt och skönt. Så varmt att skjortan åkte av på Ingemar. Vi har fått en ny grannfamilj. Inte för att jag gillar dom något vidare. men man får ju acceptera dom, om dom håller sig på sin kant av området. Det är en far och mor och ett litet barn. Vädret idag endast +10° och regn på fm.... em något bättre med lite sol.

3 kommentarer:

 1. HEJ!!

  Vad kul att ni också tänkte er till Holland. Vi kommer nog inte rikrigt hinna ner till blomstertget - TYVÄRR. Det skulle va kanon att se, men tyvärr så slipper vi inte ifrån jobben i så god tid. Vi har ju hela Sve att ta oss ner genom också som tar en hel dag ... tja...
  Vi kommer nog mest befinna oss i och runt Amsterdam då vi inte har så mågna dagar att spela på. Hittat en camp nära som vi bokat in oss på. Kanske vi syns??

  SvaraRadera
 2. Fy vilka grannar, ser ju ut som en krokodil.

  SvaraRadera
 3. Jag skulle inte heller gilla sådana grannar om de blev för närgångna. Ha dé!

  SvaraRadera