tisdag 15 mars 2011

Beställning av ny solpanel

Måndag den 14/3 -11

En regnig natt, men det störde inte sömnen märkvärt. Efter frukost var vi i kontakt med de som gör Truman för att höra vad det kan vara för fel. Och inte blev vi något klokare efter det samtalet, dom visste nämligen inte heller vad det var för fel, eftersom den gula lampan lyser, och inte den röda som ska tala om att det är något fel.

Därefter gav vi oss iväg till FF Solar N37° 20´51 W 08° 47´43. Givetvis var han, som vi skulle prata med, ute i ett ärende och skulle återkomma vid 14-tiden. Då var det, var någonstans vi skulle fördriva 3 timmars väntan? Det blev i närmaste by på en parkering. Vid 14-tiden var vi tillbaka och fick vänta ytterligare 45 minuter innan det var vår tur. Under tiden kom det ytterligare två husbilar. Det blev bestämt att vi nästa onsdag om en vecka, ska tillbaka för att få en till solpanel monterad, något batteri ansåg han inte vi behövde, den nya solpanelen skulle tillsammans med den gamla ge tillräckligt.

Det blev några timmar som försvann på eftermiddagen och vi bestämde oss för att först åka och handla, äta lite och sedan leta upp en nattplats. Det blev den första vi hittade Almograve, Praia Grande N 37° 39´12,4 W 08° 48´04,8. En stor stensatt p-plats med utsikt mot havet, lite sluttande men det gick att hitta bra plats. Här stod också ett par Spanjorer och en tysk…..och så vi. Service finns här ingen men soptunnor finns.I kväll är det halv storm så vi blir vaggade till sömns, men här finns en fin strand att promenera på i morgon, om vädret blir bättre.Under den här veckan ska vi passa på att utforska kusten upp till Lissabon, för att sedan vara tillbaka på onsdagen. Idag har det regnat till och från och temperaturen inte högre än +14° på onsdag ska det bli bättre väder.

2 kommentarer:

  1. Jag kan rapportera att ert hus står kvar, har idag blivit bjuden på lunch i restaurangen ute vid kallbadhuset. Det var dottern som bjöd mig, trevlig miljö och god mat.

    SvaraRadera
  2. Vad härligt det ser ut att stå sådär vid havet!!!

    SvaraRadera