tisdag 30 oktober 2018

Resans första slutmål.

Nu har vi varit framme vid vårt första mål i 4 dagar. Umgåtts med äldsta dottern med familj därav ingen tid för något bloggande. Nu följer resten av resan hit till Torrevieja.

Vaknade tidigt efter en något kylig natt på vingården. Himlen gick i rosa och jag var bara tvungen ut och fota.


Lite senare, efter frukost, hade solen stigit högre och lyste så fint på vinstockarna. Eftersom vi hade tänkt åka hela vägen ner till Torrevieja så var det lika bra att starta tidigt. Under kvällen hade ytterligare 3 bilar valt att stanna här. Något inköp av vin blev det inte för Vinbutiken var stängd. 


Dagen innan hade jag plockat ut koordinater till en plats att övernatta på vid havet. Nu blev det inte så, men vi var nyfikna på den och den passade bra för ett fikastopp. Platsen ligger söder om Tarragona och heter Castillo Sant Jordi, lite tunnlar och småvägar dit, men perfekt för en natt eller två.
N40 54 39 E00 49 53


Det var fler än vi, som hade hittat dit. Någon service finns inte, förutom soptunnor.


Men en fin hamn på andra sidan av....


....sandstranden. Tyvärr blev det inget bad idag heller....vi har ju ett antal km/mil kvar att åka. 


Vi tog en annan väg tillbaka ut på N340.....


....och det var tunnlar även där.


Nu kör vi på vägar som nästan känns som hemma....vi har ju åkt just den här sträckan ett antal gånger under våra 8 år, på resa med husbilen. Även här i Spanien har hösten kommit och lövträden lyser gult, som en stor färgklick mellan allt det gröna. Vi passerar de stora planteringarna av olivträd, apelsiner och clementiner.


Det är varmt ute +26 när vi vid 18 tiden kommer fram till Dream Hills, det område där Tina och Kurre har sitt drömhus.Bougainvillean lika fin som i våras, när vi var här. 
Alltid lika kul att träffa familjen. Nu blir vi här någon vecka sedan får vi se vart vi tar vägen, inget är bestämt.


2 kommentarer:

  1. Vad härligt att kunna träffa nära och kära på er resa och att kunna stanna där ett tag, innan fortsättning följer....

    SvaraRadera
  2. Oj vilken vacker entre med blommor
    kram

    SvaraRadera