tisdag 3 april 2018

Sista dagen

När termometern visar + 25 och solen skiner, då vill man bada. På takterrassen fixade dottern en pool till alla barnen och det plaskades ordentligt i det kalla vattnet.


Efter badet smakade det bra med melon och jordgubbar. Barnbarnsbarnen Lily och Roxy delar gärna på både stol och meloner.


Kurre (mågen) är en händig man, han har gjutit en bänk, som avställningsyta för mat mm, när man sitter ute på baksidan och grillar. Nu skulle den också sättas dit, och till det fick han hjälp av Ingemar. Det är inte lätt när väggen inte var rak, de fick fila och hugga i putsen innan de fick den på plats. Den är specialformad runt hörnet. Blir en perfekt yta för avställning.


Bra med stor uteplats när en stor barnaskara ska utfodras. Här finns plats för minst 10-14 personer.Samma dag (annandag påsk) som vi hade tänkt börja vår resa mot Korsika, ville jag ta ett dopp i poolen, som ligger bakom dotterns hus (huset i mitten). Det kanske dröjer ett bra tag innan vi kommer hit nästa gång.


Roxy och Lily var snabba att hoppa i det +18 gradiga vattnet. Nu har även jag invigt poolen med ett snabbt dopp....det första utomhus för i år. 😀


Efter badet var det dags att göra i ordning bilen för avfärd. Det har varit varma och sköna veckor här i Torrevieja och vi ångrar inte att vi gjorde den här avstickaren...men nu fortsätter vi vår resa.

I saltsjöarna vid St Pola var det hundratals med Flamingos, vi har nog aldrig sett så många där tidigare. Många var intresserade av de ståtliga fåglarna.
Nu är vi på väg mot Korsika och Sardinien så följ oss gärna. 


1 kommentar: