onsdag 20 mars 2013

Nytt internet och tvättdagsMåndag den 18 mars


Morgonen började som alla andra med frukost. Ingemar tyckt att han börjar bli långhårig, så nu åkte saxen fram och jag fick vara frisör. Där efter var det dags att tömma toan och fylla vatten innan vi for iväg. Första stoppet blev i Jerez och Carrefour. Jag köpte ett kort på Moviestar för 22€ och nu har jag lite internet igen som ni kanske har märkt, inläggen ligger klara för att läggas in. Sedan fick Lidl ett besök, innan vi drog iväg mot Algeciras.  Vi kör motorvägen som är gratis. Naturen är vacker med alla bergen runt omkring. Den här vägen har vi inte åkt tidigare.


De små byarna ligger högt och lyser vita i all grönska.


Uppdämda små sjöar finns det gott om……


Och de verkar vara välfyllda vattenreservoarer, antagligen av det myckna regnandet.


När de tar sanden, händer det att de lämnar den del, som t ex en telefonstolpe står på. Här tycks de ha lämnat några träd, för att sedan skrapa av sanden. Eller kan det vara så att man byggt upp den här sandkullen…..vi stannade inte för att kolla, men tyckte den såg rolig ut och var ju ett bra riktmärke.


Så kom vi då ner mot vattnet och vägen mot Estepona. Havet låg blått och bara en ensam segelbåt syntes i vågorna.
Här i Estepona finns en Lavomatic och mina tvättpåsar var fulla. Undertiden tvättmaskinerna gick passade vi på att äta och fixa min blogg.
 Sedan fortsatte vi mot Benalmadena och hotellet, men där fanns inte en bil. Vi åkte upp till Fågelparken och parkerade där, tillsammans med ett antal andra husbilsåkare.
Idag har det varit varmt, termometern visade +23 gr men i morgon ska det komma lite regn, sedan får vi se vart vi tar vägen.

2 kommentarer:

  1. Vilken rolig sandkulle med "hår" på toppen. Ni har visst bättre väder nu än i Marocko.....eller har våren kommit närmare kanske. Kan du inte lägga ut en karta var ni är.....jag har lite svårt att placera alla orter du nämner.

    SvaraRadera
  2. Du hittar så roliga motiv. Allt annat än de standardbilder man som regel hittar i turistbroschyrerna. Du ger än mer realistisk och sann bild av de trakter ni besöker. Fortsätt så, det uppskattas. Kram, 3M

    SvaraRadera