måndag 18 mars 2013

Mot Cadiz och Puerto de la Santa Maria.Torsdag den 14 mars

Hej igen! 
Det har gått ett tag sedan jag var inne på internet och det är för att jag har fått ett mycket tråkigt och farligt virus på min dator. Den har sabbat flera av mina program samt stoppat mig från att komma in på mitt spanska internet. Nu hoppas jag att det tillfälligt ska vara fixat så jag kan fortsätta att blogga.

Vi kom så småningom över till Spanien och överresan gick över förväntan trots en hård vind. Första platsen blev naturligtvis ställplatsen vid Lidl i Palmones N36 1052 W005 26 21, där tog vi också avsked från våra vänner som vi sällskapat med i 6 veckor och haft mycket trevligt med.
Dagen därpå passade vi på att fylla kylen med sådant som vi saknat i Marocko, innan vi for åt var sitt håll. Kompisarna körde mot Malaga och vi mot Cadiz. Vi kunde se Marocko på andra sidan sundet.


Vi fortsatte mot stranden i Punta Paloma N36 04 09 W005 41 27 En mycket fin strand där surfarna håller till, här finns ingen service, men man kan övernatta utan problem. Här stannade vi för natten.


Morgonen därpå träffade vi på flera svenskar. Några hade vi sett i Benalmadena andra var nya ansikten. Även John från USA Oklahoma blev en ny bekantskap, det är mannen med hatten, från honom fick vi höra hela hans historia och om resor han gjort.


Vi fortsatte sedan vidare mot Cadiz och Puerto de la Santa Maria, där vi skulle hälsa på Ingemars syster med man. Massor av vindkraftverk har kommit upp sedan sist eller så har vi glömt hur många där var förra gången.


Vi närmar oss Cadiz och ser hur mycket vatten det är över allt. Här är det nog salt-bassänger som är fyllda.


Det blev ett glatt återseende, tänk att man ska behöva åka till Spanien för att träffa släkten JVi blev bjudna på stekta jätteräkor och Brunos egen gjorda aiolisås, så underbart gott.


I morgon ska de ut och spela golf så då får vi klara oss själva 
Det blir nog en liten tur till Cadiz, om det går att köra husbil där, det får vi se.5 kommentarer:

 1. Virus? Vad är det? Skaffa dig en MAC så slipper du sånt :)

  SvaraRadera
 2. Margareth o Svenmåndag, 18 mars, 2013

  Hade gärna velat vara med på syskonträffen! Tack för fina kort på er! Här är det storm och skall komma mycket snö kanske redan ikväll. Minus 1.4 just nu. Ha det fortsatt bra och hälsa!

  SvaraRadera
 3. Heej.
  Cadiz är en härlig stad med en underbar strand. Ha det såå gott!
  Rigmor och Håkan 1324

  SvaraRadera
 4. Roligt att läsa om era strapatser igen. Bra att du fick igång datorn igen.
  Det ser varmare ut i spanien än i afrika?
  Idag stänger dom Österlen och ställer in skolbussarna pga snödrev o hård vind..
  Ha de kanon!

  SvaraRadera
 5. Vilken otur att få virus i datorn. Vet du var det kommer ifrån och kan du inte med antivirusprogram få bort det? Det är ett elände. Men ni verkar ha det skönt och trivas med att vara tillbaka till Spanien. Kul att träffa tjocka släkten, men i Spanien? Lite långt att besöka varandra. Härligt med skaldjuren som man kan få äta mycket av därnere. Blir avundsjuk.ska bli spännande att läsa om Cadiz. Ha det så gott och så hörs vi snart igen. Kram 3 M

  SvaraRadera