torsdag 28 mars 2013

Internet och Datorkrångel vi kör vidare


Vi har nu åkt vidare från La Azohia mot Cartagena upp i bland bergen igen.


 I Cartagena passade vi på att tömma toan. Här är våren på gång med grönskande träd.Färden gick sedan vidare mot Los Alcazares där vi hittade en bra fc =fricamping N37 45 44 W000 49 46. Här har vi stått tidigare då det var marknad alldeles intill, och det är promenadavstånd till stranden.


  Promenerade gjorde vi på em, ner till stranden där vi såg en massa vindsurfare i vattnet. De hade bra fart i vinden, för det blåste rejält.


Det ser ut som om husen i bakgrunden står ute i vattnet, men det är den långsmala tarmen La Manga, som gör sa att det bildas en liten "insjö"


På stranden lekte barnen, det märks att de är påsklovs lediga även här.


På kvällen fick vi se en fin måne som Ingemar fångade på bild.


Vi har haft en massa krångel med internet, men det verkar som om det är fler som haft det. Nu hade jag turen på morgonen att det fungerade en stund. 

Önskar alla en riktigt GLAD PÅSK


10 kommentarer:

 1. Ett litet tips för att lägga in kort på iPaden: Gör i ordning en mapp på datorn som du kallar iPad. Där stoppar du alla kort som du vill ha på iPaden (du kan ta bort och ändra senare)
  Sen bestämmer du i iTunes att den mappen ska uppdateras varje gång du connectar iPaden och vips så har du alla kort du vill där. Om du vill ha bort något från din iPad så deletar du bara från den mappen och nästa gång du stoppar in din iPad för uppdatering så försvinner dom kort du har tagit bort från mappen iPad. Mycket finurligt hehe

  SvaraRadera
  Svar
  1. Jaha idag funkar internet igen så jag fick gå in och ändra lite. Ipaden kommer jag inte överens med, alldeles för komplisserat för mig, får nog gå en kurs för att lära mig.

   Radera
 2. Glad Påsk till er!

  Rigmor och Håkan
  Oskarshamn

  SvaraRadera
 3. GLAD PÅSK!
  Tack för er reseskilldringar spännande roligt ja allt. Hoppas resan hem går bra.
  Alf o Ing-britt
  MHC-1823

  SvaraRadera
 4. Glad Påsk Maggan och Ingemar
  önskar Ingrid och Janne

  SvaraRadera
 5. Vi önskar också Glad Påsk och säger tack för alla härliga sommarbilder.Kram.

  SvaraRadera
 6. Margareth o Svenfredag, 29 mars, 2013

  Glad Påsk på er! Tack för fina bilder som vanligt! Här har det snöat lite idag. Temperaturen är nu -0,8.De gula påsktulpanerna på trappan får komma in på natten. Ha det så bra! Kram

  SvaraRadera
 7. Its like you learn my thoughtѕ! Υou seеm to
  understand a lot about this, like you wrote the guide
  in it or somеthing. I fеel that you
  can do wіth some % to drive the message house a little bit, however other than that, this is excellent blog. An excellent read. I will definitely be back.

  Here is my blog: Www.Wiki.Ala.Kz

  SvaraRadera
 8. Vi önskar er naturligtvis också en underbar påsk där nere också. Resan till Västervik gick bra och nu girar vi lite påsk nere i Ronneby med barnbarn.det snöade ganska rejäl igår, så inga tecken av vår här inte. Ni kan ta det riktigt lugnt med er retur till iskalla Sverige. Njut istället av grönskan och blommorna där nere, det är nog klokare. Skönt verkar ni ju ha det så ta det bra lugnt och sakta. Vi fortsätter imorgon vidare söderut och hoppas det blir varmare, men det ser inte så ut. Men hoppet och det där du vet. Kramar 3 M

  SvaraRadera
 9. Önskar er en fortsatt GLAD PÅSK!

  Kram

  SvaraRadera