lördag 30 mars 2013

Citronlunden i Murcia

Torsdag den 28/3

Vaknade med strålande sol och en varm morgon. Ingemar satt en stund i solen och jag brottades med datorproblem. Vi hade bestämt med våra kompisar från Marocko-resan att träffas på stpl utanför Murcia. Landskapet är rikt på apelsinlundar men ganska platt, men i horisonten finns lite berg. 


Vi åker in åt landet och tåget ut mot kusten.


Den här ställplatsen besökte vi i nov -11 om det kan du läsa här.
Camper Park Huerta de Murcia http://www.camperparkhuertademurcia.com/
N38 00 26 W001 02 37
Vägen in är lite skymd och smal.


Kompisen hade bokat plats och tur var det för många bilar fick vända då det var fullt. Som vanligt fick vi 1 kg citroner när vi checkat in. Ställplatsen ligger mitt i en citronlund.


Vi har citronbuskar alldeles in till bilen, och på buskarna finns både blommor och frukter samtidigt. En ljuvlig doft har blommorna, liknar vår kaprifol när den blommar i Augusti.
Vädret idag växlande och en temperatur på ca 22gr


1 kommentar:

  1. Vilken kul idé att lämna ut citroner i samband med incheckningen! Det har man ju alltid nytta av, dessutom smakar Sen så gott när de är solmogna. Det är en väldig skillnad. Måste var kul att träffa kompisarna igen. Nu har ni ju varit ifrån varandra ett tag. Då kan man nästan längta efter dem igen. Campingen verkar vara bra. Klokt att ta det lite lugnt på hemresan. För det är ingen vår i sikte ännu. Vi letar för fullt. Drar från Ronneby idag och vidare söderut. Var rädda om er och vi hörs. Kramar 3 M

    SvaraRadera