torsdag 26 april 2012

Vårstädning och besök

Trädgårdsarbetet har Ingemar fixat, så nu är det han som har haft ont i ryggen. Vårblommorna och lökarna har kommit igång. Själv har jag mest suttit vid symaskinen.


Frösådd?....men det var ju inte där jag ville ha blommorna.


Påskliljorna är ju först upp, men var har alla tulpaner tagit vägen, som jag planterade i höstas?
Kanske lite för tidigt för vissa av dem, jag får väl vänta och hoppas att de kommer när solen tittar fram och vädret blir varmare.


Blivande "fotografen" Mikael kom på besök. Det är inte lätt det här med nya kameror, som har stor bildskärm och inget "öga" att titta genom. Mikael försökte på "gammalt vis"....men det gick inget bra, tyckte han, man såg ju inget :-)


I dag har även goseungen varit och hälsat på, lika snäll och glad som vanligt.


Vädret är som vanligt ömsom sol, ömsom regn och idag har det verkligen regnat, som om himlens portar vore öppna.

2 kommentarer:

  1. Fint stenpari du har!
    Ha en jätteskön helg!

    SvaraRadera
  2. Det är nog tur att ni har vilat upp er på resan, så ni orkar med allt ni gör. Men ibland måste man varva ner lite även om det är svårt. Är likadana, om man inte gjort det man tänkt sig över dagen så har man jättedåligt samvete. Idag har sommarplågan börjat! Vi har klippt gräset, som var jättelångt. Så då vet vi att det alltid finns jobb framöver. Imorgon skall vi köpa lite penseer och plantera i kyrkor och lådor. Alltid något. Eftersom inte Mohammed kom till berget så får berget komma till Mohammed, sa grabben apropå vår inställda resa förra helgen, röstbortfall. De kommer hit nu i egen istället för barnen ville absolut träffa farmor och farfar. Det är ju kul. Smittar ju inte nu så det är OK. Ha nu en riktigt skön Valborg! 3 M
    Ps Är det en för tidig Valborgseld på bilden? Ds

    SvaraRadera