fredag 20 april 2012

Du kan också hjälpa

En bloggpost som vaccinerar 95 barn. Nu har du chansen att vaccinera 95 barn mot stelkramp med hjälp av ditt bloggande. Genom att blogga ger du fler barn chans att överleva och utvecklas. Din bloggpost gör nämligen inte bara fler uppmärksamma på UNICEFs viktiga arbete för barn utan för varje bloggpost som publiceras inom kampanjen skänker Apotek Hjärtat 95 vaccin mot stelkramp.
Hjälp de barn som behöver det mest. Blogga och vaccinera fler barn.
Just nu söker UNICEF en hälsospecialist till konfliktområden i Afghanistan. I tjänsten ingår bland annat att massvaccinera miljontals barn mot stelkramp, polio och mässling.


Jag vaccinerar nämligen 95 barn runtom i världen mot stelkramp tillsammans med Apotek Hjärtat. Det är också bra.
Vill du också vara med och förändra barns liv? Bli Världsförälder här: unicef.se/bli-varldsforalder. För 100 kronor i månaden är du med och ser till att barn över hela världen får vaccin, medicin, rent vatten och utbildning.
Har du en blogg och vill vaccinera ytterligare 95 barn? För varje bloggare som publicerar den här bloggposten mellan 16 april och 13 maj så skänker Apotek Hjärtat 95 stelkrampsvaccin. Läs mer och hämta bloggmaterial på unicef.se/sprid-budskapet/bloggkampanj© UNICEF/Asselin

UNICEF vaccinerar barn i Elfenbenskusten1 kommentar:

  1. Det är ju bra, att så många barn nu får vaccin. Det är väldigt många som har satt in den här annonsen. Vi tänkte göra det också, men bestämde oss för att vänta ett tag. Väldigt fint gjort i alla fall! 3 M

    SvaraRadera