fredag 9 mars 2018

Packat och klart samt Ny kran

Vinterns kyla ställde till det för oss. Om vi inte har värmen på i husbilen, så släpper ventilen ut allt vatten i husbilen vid +4 gr, och det var precis det som hände i slutet av januari. När vi upptäckte det gick Ingemar ut och öppnade kranarna för att tömma systemet. 


Tyvärr så blev det inte helt tömt för när vi skulle fylla vatten idag, så upptäckte vi att kökskranen hade frusit och läckte. På toaletten hade den klarat sig. Det var bara att, mitt i all packning, plocka loss kranen för att  åka och köpa en ny. Och nu sitter den där, dessutom tycker jag den blev snyggare än den förra. Nu är allt (tror vi) packat och idag ger vi oss iväg.
Resvädret verkar vara ungefär detsamma som här, så lite varmare kläder finns med. Posthämtare är ordnat och blommorna tar kompisen hand om, sonen och grannarna har koll på huset....ja allt är fixat. Cyklarna lämnar vi hemma, vi behöver båda träna våra benmuskler. Resvägen ner blir genom Tyskland och Frankrike till att börja med. Nu längtar vi efter sol och värme 😁
Följ oss gärna här på bloggen, men det är inte säkert att jag bloggar varje dag.
Vi hörs!

7 kommentarer:

 1. Lycka till! Vi kommer att följa er färd med stort intresse. Inger o Lennart på Åland.

  SvaraRadera
 2. Härligt att vara på G, kör försiktigt.
  Kram 😎😎

  SvaraRadera
 3. Skönt att alla småfel är fixade och att ni kan skynda försiktigt ut ur Sverige innan nästa snöfall kommer. Önskar er en fin trevlig resa söderut och blogga när du kan, för man kan ta semester från den också hihihi
  Kramkram från oss två

  SvaraRadera
 4. Skönt att allt är fixat och klart nu! Vi önskar er en härlig och upplevelserik resa söderut! Kram! ��

  SvaraRadera
 5. Trist med kranen, men det ordnade sig ju till något bra. Ha en riktigt skön resa!

  SvaraRadera
 6. Törs ni verkligen åka nu mitt i vintern utan vinterdäck?

  SvaraRadera
 7. Kör förståndigt! Strul in i det sista, med det blev ju bra till sist. Här i PT är det bara regn, inget bättre i sikte...kram!

  SvaraRadera