torsdag 22 mars 2018

Framme vid målet

Några har säkert undrat varför vi ändrat rutten och
många har säkert gissat vart vi var på väg
Nu var det så att, eftersom målet skulle vara hemligt för en viss person, så har jag inte kunnat blogga under den senaste veckan. 
Vi har i alla fall kommit ner till de områden, där det växer massor av apelsiner och clementiner.


Och ser man de här skyltarna så förstår ni att vi är i Spanien. Under hela vägen ner har vi mött många husbilar på väg hem, många för att fira Påsken hemma. 


Hela vägen ner gick ganska fort, med bara ett par stopp dels på ställplatsen i Vilafranca. N41 20 25 E01 41 29  och sedan söder om Alicante, Platja Altet, N38 17 21 W00 31 16
  
En plats vi inte stått på tidigare, men vi skulle ju bara sova så det spelade ingen roll hur det såg ut. Nu märks det verkligen att husbilarna har ökat på de 8 år som vi varit här nere. Och den här platsen var helt ok tyckte vi.Måndag och vi hade hoppats på att kunna handla.....men se det gick inte alls.....alla affärer stängda för det var Fars Dag. Vi passade då på att tvätta bilen, som var ordentligt smutsig, och tanka i St Pola. 
Åkte sedan ner till stranden i El Pinet 
N38 08 58 W00 37 50 
för att se om där fanns några husbilar.....och det fanns det, men inte så många som tidigare år. Stannade över natten.


Passade på att ta en tur på stranden, som var ganska folktom på grund av både blåst och kyla. Där emot var det fullt på restaurangen, eftersom det var Fars Dag.


For sedan mot Torrevieja och kollade gamla FC platser. Hade läst att många blivit bortkörda, men det kommer ju snabbt nya, för även på grusplanerna, innan hotellet, så stod ett stort antal HB. 


Ja då var det målet....och det var dotterns hus i Torrevieja. 😀


Och varför vi åkt ända hit ner?... när vi skulle till Korsika och Sardinen! Det berodde på den här mannen.... min son Stefan... som fyller 50 år på fredag. Vi visste att de hade lånat storasysters hus här nere, och vi ville överraska honom, men vi fick vänta hela dagen innan de dök upp. När vi sedan satt och åt, gick de förbi husbilen på väg till Pizzerian, och upptäckte att den var svensk ... så visst blev de lite överraskade, speciellt när de fick se vilka som satt i bilen. 😁
Det blev många glada skratt och stora kramen.


Idag torsdag har det vi solat och myst.


Lyckad dekal på restaurangen där lunchen intogs.I morgon ska vi fira hela dagen. Så kul att få umgås med barn och barnbarn, de bor 80 mil hemifrån, på Frösön, så vi ses inte så ofta.
Här blir vi kvar 1 vecka, Ingemar har fått tid hos tandläkaren på onsdag. Jag har nu köpt dyra stödstrumpor....hoppas de funkar nu bara.

5 kommentarer:

 1. Kul med en sådan överraskning, Gratta födelsedagsbarnet hihi
  Kram

  SvaraRadera
 2. Kul att kunna överraska, men förstås också att få vara med och fira de 50 åren. Ha dé gott!

  SvaraRadera
 3. Vilken överraskning, det var fräckt gjort.

  SvaraRadera
 4. När det gäller en 50-åring som ska firas så finns inga gränser för olika överraskningsmoment. Det underlättar att överraska när man har med sig eget boende.

  SvaraRadera
 5. Omväg eller inte, det är det värt när man ska gratta sina ”barn”.
  Beträffande fars dag så firas den tydligen inte på samma sätt på Grand Canaria. Alla affärer var öppna.

  SvaraRadera