torsdag 8 mars 2018

Mikael 59 år


 De senaste åren har vi varit utomlands i mars och ibland på hemväg från solen och värmen. I morgon den 9 mars startar vi vårens resa ner mot solen och (förhoppningsvis) värmen istället. Det är samma dag som Mikael fyller år och eftersom vi inte varit hemma på hans födelsedag de senaste åren, passade vi på att gratta honom idag med tårtkalas.


Äldsta dottern Tina med familj och barnbarnet Roger med familj kom och kalasade på tårta och glass.


Paket fick han också och eftersom Mikael har en funktionsnedsättning så blev paketen för den ålder han befinner sig i. En ritbräda där man kan sudda, när man inte är nöjd med konstverket, gick bra. Klockor tillhör ju favoriterna och den här gången fick han ett reseur, som hade blinkande lampor i olika färger, väckarur och termometer, den blev mest poppis. 😀


Efter ett par timmar var det dags att åka tillbaka till hans lägenhet med en av assistenterna.
Tänk så tyst det blev, när 8 barn och 8 vuxna lämnade oss, märks att vi är ovana med allt stoj och glam från glada barn.... men så roligt att träffa alla.


1 kommentar:

  1. Hoppas ni kommer ifrån Sverige utan större snöhinder men det blir ju mildare nu. Vart kommer ni att ställa kosan i år då? Vi är i Portugal nu men regnovädret de senaste 8-10 dagarna och lika många dagar framåt "tvingar" oss till Spanien.
    Ha det!

    SvaraRadera