fredag 4 november 2016

Tack!!

och åter ett stort TACK till alla våra vänner och alla som vi inte känner. Jag har ju fått en enorm respons på mitt blogginlägg om Ingemars hjärtinfarkt. Aldrig hade jag väntat mig så mycket kärlek och omtanke från mina läsare och våra vänner.
Åter ett hjärtligt tack. På förmiddagen fick jag trevligt besök av Agnetha och Per Anders Törnsäter, som bor på Camping Eden. Så roligt att träffa de som läser och kommenterar på bloggen.Resten av dagen blev inte lika bra....gasolen tog slut. :(
Jag försökte få dit vår adepter på den spanska flaskan, men det var helt omöjligt. 
Sen var det dags att fara upp till sjukhuset igen med bussen. Temperaturen har stigit och idag var det +25 gr men ingen strålande sol bara soldis. 
Åter en stunds väntan i korridoren innan de kom med Ingemar. Nu skulle han upp till en annan avdelning. Där får han dela rum med en annan patient och här får anhöriga vara med patienterna hela dagen även sova över om de vill.Idag var alla slangar borta och bara de rör, där de kan ta prover från, fanns kvar. Han mår betydligt bättre och verkar piggare. Tyvärr så kunde jag ju inte stanna så länge eftersom jag måste fixa gasolen. Det blev bussen tillbaka, så smidigt med hållplats alldeles intill ställplatsen.Väl "hemma" var det bara att ta itu med problemet igen. Inget lyckat resultat nu heller efter minst 25 försök....jag gav upp! 
Då är det bra med FB och husbilsklubbar. Jag skickade en förfrågan om hjälp (som ni säkert har sett) och får hjälp. :)
 Per Anders kom till undsättning. Det visade sig att vår adepter antagligen var trasig. Per Anders var snäll och körde husbilen till Repsol, så vi kunde tanka den fasta flaskan. Vilken lättnad....nu äntligen kunde jag få lite kaffe och sedan mat. 
Tusen tack snälla Per Anders, det är underbart att det finns så snälla och hjälpsamma människor ute i husbilarna.  Du är värd mer en dessa få rosor. Fick även ett telefonsamtal om hjälp från en annan husbilsåkare.
Det blev inget nytt besök ikväll på sjukhuset. I morgon ska jag åka in igen och håll nu tummarna för att jag får Ingemar med mig hem.
Det börjar bli lite ensamt här i husbilen.

17 kommentarer:

 1. Kram & Var rädda om er båda!
  Ta vara på tiden tillsammans.
  Matts & Birgitta

  SvaraRadera
 2. Skönt att du fick hjälp med gasolen. Kan tänka mig att det är lite ensamt i bilen, ha det gott. Krm💖

  SvaraRadera
 3. Så bra att du fick hjälp och det ordnade sig. Då hopps vi att Ingemar får komma hem i morgon.

  SvaraRadera
 4. Tänk vilka underbara människor som finns där ute och kan rycka ut och hjälpa till. Skönt att det löste sig med gasolen. Håller tummarna att det ordnar sig med Ingemar nu.
  BamseBamse Kram

  SvaraRadera
 5. Så skönt med Husbilsvänner som bryr sig om varandra!
  Nu hoppas vi också att du får hem Ingemar i morgon.

  Ha det gott.......

  SvaraRadera
 6. Härligt när saker o ting rättar till sig! ❤️ Så nu hoppas vi att allt snart blir som vanligt igen och att ni får njuta av er tripp! 🚍 🚎
  Kramar till er från oss! 🌺🌺

  SvaraRadera
 7. Så bra att du får hjälp men nu är det allt dags att du börjar övningsköra.
  Om det inte går med Ingemar i bilen så passa på och be om hjälp med det med. Det finns massor med bra chafförer som kan ge dig en lektion eller 2 :) Det känns inte bra att veta att du aldrig har suttit bakom ratten. Jag menar inte att du ska köra massor, bara så att du kan ta dig någonstans om det händer något. Lite akutkörning sådär. Kram

  SvaraRadera
  Svar
  1. Anita jag har faktiskt kört en husbil.... Rimorn. :) Här når jag knappt ner till pedalerna :) Fast jag tror nog att jag skulle fixa det om det bara var att köra framåt.....backa är värre. Och blir jag tvungen så fixar det sig nog också.

   Radera
  2. det var skönt att höra :) klart du fixar att nå ner till pedalerna......och backa måste du inte ge dig på.....alla vägar bär till Rom säger dom ju....så det är bara att tuta och köra! Hälsa favoritsvågern!

   Radera
 8. Vet av erfarenhet att hjälpen finns. Ta vara på er nu.

  SvaraRadera
 9. Skönt att du fick hjälp med gasolen! Jobbigt med praktiska bekymmer mitt i allt. Och hoppas att du får Ingemar med dig imorgon. Kramar.

  SvaraRadera
 10. Härligt med hjälpsamma människor!

  Kram

  SvaraRadera
 11. Härligt att du fått hjälp och hoppas du får hem din gubbe imorgon
  Kram

  SvaraRadera
 12. Tycker du fixar allt bra Maggan. Förstår att du längtar efter Ingemar nu. Skönt att höra att han mår bättre. Bra att du fick hjälp också av andra husbilsåkare😊Ta hand om er nu. Kram

  SvaraRadera
 13. Skönt att höra att Ingemar mår bättre. Hälsningar till er båda från Tore o Wanja.

  SvaraRadera
 14. I nöden prövas vänner, det är tydligt att ni har bra vänner. Att gasolen ska strula mitt i allt är väl typiskt. Jag följer er blogg med alla praktiska länkar som tipsat oss om bra ställplatser m m. Tack för det. Hoppas nu att ni snart blir två i husbilen igen. Hälsningar Solan, snart på rull söderut...

  SvaraRadera
 15. Vi missade ditt förra inlägg och ser först nu vad som inträffat och håller nu våra tummar för att Ingemar kommer med hem till dig i husbilen så snart som bara är möjligt !
  Varma hälsningar från oss två !
  Bosse och Gerd

  SvaraRadera