måndag 7 november 2016

Edens Camping

Ny dag och en kall natt....tror bestämt att Kung Bore skickat ner lite av kylan hemma i Sverige :) Endast 6 grader nu på morgonen, tur jag fått gasol så jag slipper frysa, jag chansar med shorts idag också, det kan ju bli varmt fram på dagen. :)
For in som vanligt på morgonen, det blir många resor...4 gånger om dagen i 40 minuter varje resa.


Han är piggare min käre make för var dag som går. Idag skulle han få träffa doktorn. De kom med en skraltig rullstol och körde honom ner till doktorns rum. Massor av folk idag, långa köer överallt.
Rätt som det var så övergav hon oss.... systern som kört ner honom, och vi fick vänta utanför tills det var vår tur. Undersökning och ultraljud, sedan besked om att vi skulle vara på samma plats i morgon kl 9.00 för utskrivning. Ingen bilkörning på 3 veckor.


Tillbaka upp på avdelningen. 
Nu var klockan över 11.30 och här får man inget 11- kaffe och maten/lunchen kommer inte förrän kl 13.00 
Frukosten består av kaffe och 2 små rostade brödskivor 5x5x0,5 cm med en tsk marmelad, ingen frukost man blir mätt på precis. Lunchen 13.00 består av fisk med 2 skivor potatis....osaltat. Klockan 16.00 kaffe med 2 kex...middagen kl 20.00  t ex potatissoppa....osaltad...tjock skinkskiva med 2 skivor grillade äpplen och någon frukt. 
Den maten blir man inte tjock på.

Tillbaka till ställplatsen och nu fick jag hjälp av snälla Benny och Ann-Kristin att flytta bilen. Vi måste ju stanna kvar här i 3 veckor för koll och då vill jag bo på en camping med närhet till bussar. Så nu står vi på Camping Eden

Lite längre till bussen blir det men det är samma busstur, men andra hotell att titta på....fast lika tomma.


När jag väntade på bussen, kom en dam förbi på en sån cykel, som Ingemar nog tycker att jag ska ha....en med 3 hjul. :)


Fast jag trivs nog bäst med den elcykel jag har....om jag bara hade fått ta den med. 
Givetvis missade jag bussen så jag fick vänta en halvtimma till, men det gör ju inget bussarna går varje halvtimma, och det finns mycket att titta på.....även om det är folktomt :)


Långt ut på vattnet gick det några båtar.....skulle tro att det var någon slags fiskebåtar eller så var det patrullerande båtar.


Ingemar hade fått tillbaka sin granne, som även han hade fått ta en helikoptertur till Castellon.
Efter några timmars samvaro så tog jag bussen tillbaka och nu hade nattkylan kommit igen.....hua så kallt det har blivit även här.
Men en klar kväll var det.
Kan det vara Betlehemsstjärnan jag redan ser?


Nu blir det sängen för i morgon blir det upp tidigt.6 kommentarer:

 1. Oj vad du också går kämpa på Maggan, för att ta dej fram o för att fixa husbilen. Men kämpar på gör n Ingemar också...på att bli bättre. Hoppas nu ni får njuta tillsammans när han kommer hem till husbilen. Sköt om er o ta det lugnt nu. Kram till er båda.

  SvaraRadera
 2. Så skönt att få hem honom. Även om det blivit väderomslag till svalare väder, så vila och njut nu av varandra under de veckor ni blir stillastående.
  Styrkekram till er båda

  SvaraRadera
 3. Nu håller vi tummarna att Ingemar verkligen får komma hem! Sen får ni ta det lugnt och njuta av varandra o tiden!
  Kram från snöiga o kalla Småland 🌺

  SvaraRadera
 4. Peniscola och Edens camping känner vi väl till. Vi har varit där ett antal gånger och campingen är jättebra. Jag vet att ni inte gillar campingar, men just nu är det säkert bästa alternativet.
  Nu kommer allt bara att bli bättre och snart är ni på rull igen..
  Här i Sundbyholm har snön kommit under natten, i tidningar och på TV rapporteras om halkolyckor på vägarna, så även om vädret i Spanien är lite kallare nu så är det mycket bättre än här...

  SvaraRadera
 5. Då har du något att se fram emot idag, att få hem Ingemar. Så bra att du fick hjälp flytta bilen till Eden för el och annan service. Lycka till!

  SvaraRadera
 6. Peniscola , Edens och La Volta kan vi Eden bra på så vis nära till stan och även mycket svenskar när vi har varit där. Kul att han kommer hem nu. Ta det lugnt och ta vara på tiden så blir allt bra.

  SvaraRadera