tisdag 8 november 2016

Äntligen utskriven!

Idag var det upp tidigt, visserligen vaknade jag redan 4.30 men tyckte det var i tidigaste laget. Somnade om och vaknade 7.10 nu fick jag bråttom... bussen skulle ju gå 8.00. Solen hann stiga upp lite mer än över horisonten när jag väntade på bussen.....jag hann i tid :)


På salen satt Ingemar upp, men hade ännu inte fått någon frukost. Inte heller något besked om när han skulle få åka hem. Det blev åter en väntan innan doktorn kom och på en blandning av engelska termer och spanska förklarade medicineringen, 6 tabletter ska han stoppa i sig på olika tider. Sedan lite instruktioner om mat och motion, endast lite salt och fisk minst 3 dagar i veckan, lite kyckling och griskött, men inte mörkt kött. 
Ett glas vin om dagen var också tillåtet....undrar hur stort glas ? :) 
Efter det fick vi klart att han kunde åka med mig hem.


Vi tog faktiskt bussen, både för att han skulle få komma ut och även se lite runt omkring. Väl tillbaka testade han vågen och såg att han förlorat några kilo, men de kan han ju ta igen senare. 
Kaffe och macka satt fint nu....och TVn fick han på. Det dröjde inte länge innan han stod vid diskbaljan, lite jobb måste jag....sa han  :)


Jag fick en ordentlig promenad fram och tillbaka till apoteket, för att hämta medicinerna. Det blev några askar.


Sen en stund i solen, före maten, trots blåsten.


Nu ska vi njuta av solen och ta små promenader i väntan på att Mikael från SOS International i Köpenhamn ringer. Alla Ingemars papper om operationen, som är på spanska, skulle jag fota av och skicka till SOS International, passade på att skicka med lite frågor också.

Tack alla underbara människor, som gjort inlägg här på bloggen, skickat mail, men också ni som skrivit på FB. Jag har inte kunnat svara er alla på grund av tiden jag tillbringat på sjukhuset. Men ni ska veta att era kommentarer verkligen värmer.
Stor KRAM till er alla.
21 kommentarer:

 1. Skönt att mannen är på plats nu. Ha det så gott och ta det lugnt.
  Bra jobbat av era båda.
  annika

  SvaraRadera
 2. Så skönt att du fått hem maken. Ha nu en fortsatt fin resa .

  SvaraRadera
 3. Så skönt att se Ingemar i hemmamiljö - ser ju riktigt pigg ut! Ta det nu lugnt och diska inte för ofta ;)
  Kram till er båda

  SvaraRadera
 4. Visst är väl SOS i Köpenhamn proffsiga? Har också dessvärre varit tvungen att anlita dem för ett par år sedan, dock inte med mer än en sargad och bruten handled. Men man blir både glad och tacksam över deras hjälpsamhet och proffessionalitet.
  Hoppas allt går bra nu och utan missöden så att ni kan fortsätta äventyret nere i Spanien.

  SvaraRadera
 5. Så skönt för er att vara tillsammans igen! Ingemar nu får du jobba upp konditionen små steg i taget. Och ta vara på solen här hemma är det kallt som bara den.

  SvaraRadera
 6. Äntligen båda på plats! Måste kännas underbart att få vakna tillsammans igen. Njut av solen och korta promenader tills Ingemar känner att orken kommit tillbaka.

  SvaraRadera
 7. Man blir riktigt glad av att se att ni äntligen får vara tillsammans igen😄Ingemar ser riktigt pigg ut....i alla fall på bilderna☺️Ta hand om varandra nu . Kram till er båda.

  SvaraRadera
 8. Hej ! Det är skönt att du har blivit utskriven och fått återvända till hemmet igen dvs erat andra hem . Krya på dig du ser välmående ut . Nu passar nog maggan upp dig så du har det bra !Ni får vara rädda om varandra så hörs vi.
  Kram Thomas o Annica

  SvaraRadera
 9. Vad roligt för er. Trots att vi aldrig träffats, blir man glad över att gick bra till slut.
  Kram

  SvaraRadera
 10. Önskar dig Välkommen åter till husbilen Mysigt för er båda och var rädda om varandra
  Kram

  SvaraRadera
 11. Så härligt att läsa, välkommen ut till friheten igen Ingemar! Kram till er båda!

  SvaraRadera
 12. Fint att ni får rå om varandra igen! Men det var förfärligt mycket mediciner att hålla reda på...

  SvaraRadera
 13. Välkommen tillbaka till HB och till hustrun,,,,,roligt att se dig skratta och att du är på platsigen.......kramar från oss i Adrian......

  SvaraRadera
 14. Härligt att Ingemar är på benen igen och ser ut att må bra!
  Ha det nu så bra ni bara kan!
  Kram till er båda!

  SvaraRadera
 15. Härligt att livet börjat återgå till det normala igen för er!! ❤️💪❤️

  SvaraRadera
 16. Härligt att Ingemar är hemma igen. Men han kommer att bli mät på alla de tabletterna som skall ätas. Njut och hämta krafter igen, kram till er båda😎

  SvaraRadera
 17. Härligt för er bägge att Ingemar fått inta Bobilen med dig igen!

  Ha det nu så gott igen........Kram på er bägge

  SvaraRadera
 18. Så härligt att se! Ha det fint nu och var rädda om er!

  SvaraRadera
 19. Känner inte er, men har följt dina inlägg här på bloggen. Ofta det första jag gjort när jag startat datorn är att kolla efter uppdateringar hur allt går för er där nere. Gläds över att allt gått bra för Ingemar :) Skönt att han äntligen blivit utskriven o fått komma "hem" till husbilen. Ta det lugnt o va rädda om er.
  Kram Bitte

  SvaraRadera